PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Beograd na vodi: Počelo prijavljivanje za prve stanove

  • Objavljeno:
  • 16.3.2015

Zainteresovani za kupovinu stana u kompleksu "Beograd na void" (Belgrade Waterfront) od danas se mogu prijaviti za kupovinu stanova u okviru prve dve stambene kule pod nazivom "Belgrade Waterfront Residences". Kule će imati po 20 spratova, izgradnja počinje na leto ove godine, a prijavljivanje se vrši na zvaničnom sajtu projekta na kojem još nema informacija o ceni kvadratnog metra.

 

U ponudi su moderni jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, sa prostranim terasama, baštama, prirodnim sistemom ventilacije i pogledom na Beograd i reke, a u okviru kompleksa će se nalaziti i parkovi i bašte, igralište za decu, bazeni i prostorije za rekreaciju i odmor.
 

 

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem jednostavnog formulara sa osnovnim ličnim podacima: ime i prezime, nacionalnost, godine, zemlja prebivališta i kontakt podaci. Za sada se u vezi sa željenom nekretninom može odabrati samo broj spavaćih soba - od jedne do četiri, a posle prijave dobijate sistemsku poruku da ćete blagovremeno biti obavešteni o razvoju projekta. 

 

 

"Belgrade Waterfront Residences" je razvila privatna investiciona kompanija "Eagle Hills" i predstavlja prvi korak u izgradnji novog dinamičnog obalskog naselja, koji se nadovezuje na gradske parkove, istorijske celine i gusto naseljene urbane delove grada.

 

Niz pogodnosti koje će nuditi ovaj stambeni kompleks uključuje otvorene vrtove i raskošne krovne bašte, igralište za decu i bazen za plivanje sa kabinama za presvlačenje, prostorima za jogu i odmor. Jedno od obeležja Belgrade Waterfront Residences je i fascinantan plato namenjen maloprodajnim objektima i supermarketima.

 

 

Dve kule i plato ujedno će predstavljati centralni deo planiranog priobalja i postaviće kriterijume za realizaciju prve faze master plana, a prve stambene jedinice ovog mega projekta podržanog od strane Vlade Republike Srbije biće uskoro detaljnije predstavljene.

 

 

Inače, gradonačelnik Beograda Siniša Mali naglasio je da će sa investitorom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biti potpisan komercijalni ugovor u nekoliko narednih nedelja i da naša država ne daje nikakve garancije i ne snosi rizik da li će stanovi biti prodati ili ne. 

 

Mali je pojasnio i da danas zapravo počinje period pretprodaje stanova koji između ostalog služi da se oseti tržište, utvrdi zainteresovanost za kupovinu stanova, pa da se u skladu sa tim definišu i cene. On je dodao i da master plan "Beograda na vodi" nije fiksiran i da poziva domaće arhitekte da učestvuju u konačnom projektovanju i dizajniranju jer će svaki konstruktivni komentar i predlog biti saslušan.

 

U foto-galeriji koja sledi možete videti kako izgleda master plan celog projekta "Beograd na vodi".

 

 

Foto: belgradewaterfront.com / Arhiva Kuće stil