Šarmantna kuća za veliku porodicu (DETALJAN PLAN)

 • Objavljeno:
 • 2.1.2017

Predstavljamo detaljan plan prelepe kuće namenjene višečlanoj porodici. Pogodna je za gradnju na placevima srednjih dimenzija, a sama struktura zgrade ima jednostavnu formu koja nije previše zahtevna za izgradnju.

 


   Topla porodična kuća sa potkrovljem (DETALJAN PLAN)

 

   Predstavljamo detaljan plan kuće idealne za porodicu sa dvoje dece koja voli topli ambijent i          ušuškan dom, ali i život u potkrovlju.

 


 

Spoljašnjost kuće krasi interesantna fasada od kombinovanih materijala. Kuća poseduje četiri spavaće sobe, pa je pogodna za porodicu sa više članova. Poseduje i veliku garažu u koju staju dva automobila.

 

 

Šarmantna kuća sa potkrovljem podeljena je u dve zone – dnevna je smeštena u prizemlju, dok je gornji nivo rezervisan za noćnu zonu. Plan prizemlja predviđa interesantan dnevni boravak sa modernom otvorenom kuhinjom i trpezarijom. U okviru kuhinje nalazi se i mala ali praktična ostava. Iz dnevne sobe omogućen je direktan izlaz u dvorište.

 

Klikom na baner odlazite na stranicu na kojoj možete naći uputstvo kako da iskoristite novogodišnju akciju.

 

U prizemlju je smeštena i jedna manja prostorija, pogodna za radnu ili gostinjsku spavaću sobu. Planom je predviđeno praktično rešenje sa dva kupatila, od kojih je jedno smešteno u prizemlju, a drugo na spratu.

 

Na spratu se osim većeg kupatila nalaze i glavna spavaća soba sa zasebnom terasom kao i dve dečije sobe koje dele veću terasu. Pored kupatila se nalazi mala prostorija za garderobu i pomoćna prostorija smeštena iznad garaže.

 

 

OSNOVNI PODACI

 

Površina kuće: 132,7 m²

Površina garaže: 30,1 m²

Visina kuće: 8,9 m

Kubatura: 856 m³

Kosina krova: 42°

Minimalna širina parcele: 19 m

Minimalna dužina parcele: 25,5 m

Broj spavaćih soba: 4

 

 

 

 

 

 

 

PRIZEMLJE

 

1. Ulazni hodnik 4,9 m²

2. Hodnik sa stepeništem 9,2 m²

3. Kupatilo 3,4 m²

4. Kuhinja 7,5 m²

5. Ostava 1,1 m²

6. Dnevna soba + trpezarija 35 m²

7. Soba 9,8 m²

8. Kotlarnica 7 m²

9. Garaža 30,1 m²

 

Ukupna površina: 108 m²

 

                   

 

 

POTKROVLJE

 

1. Hodnik 7,2 m²

2. Soba 14,9 m²

3. Soba 13,9 m²

4. Soba 12,1 m²

5. Garderoba 0,9 m²

6. Kupatilo 6,5 m²

7. Pomoćna prostorija 6,3 m²

Ukupna površina: 61,8 m²

 

                                            

 

Foto: extradom.pl

 • POVEZANI ČLANCI

 • photo

  Kuća kao skulptura od drveta

  Na šumovitom posedu ruralnog dela Engleske, nekadašnja lovočuvareva kuća dobila je modernu nadogradnju, u potpunosti obloženu drvenim letvama savijenim na pari.

  Saznaj više

  photo

  Mediteranska vila u prirodi

  Na španskom ostrvu Ibici, nikla je jedinstvena kuća na tri nivoa koja predstavlja fuziju mediteranske kulture i prirodnog okruženja. Vilu odlikuje interesantna kombinacija materijala – betona i bambusa.

  Saznaj više

  photo

  Bajkoviti zeleni krovovi Norveške

  Zeleni krovovi jedan su od simbola Norveške, a širom zemlje mogu se videti stare i nove kuće, ali i državne institucije prekrivene travnatim krovovima. Uživajte!

  Saznaj više

  photo

  Kuća sa talasastom fasadom

  Dizajner Mario Romano kreirao je jedinstvenu kuću: preko 300 unikatnih ploča od belog aluminijuma prekriva kuću i formira fasadu organskog oblika koja podseća na talasanje vode.

  Saznaj više