PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

VELIKA JESENJA AKCIJA: Ugradnja VELUX prozora na poklon

  • Objavljeno:
  • 22.10.2014

Kompanija VELUX u okviru svoje jesenje akcije za svaki kupljeni komplet VELUX proizvoda u periodu od 13. oktobra do 30. novembra poklanja vaučer za ugradnju prozora u vrednosti od 3.500 dinara. Komplet podrazumeva krovni prozor, opšivku, BDX set (termo i hidroizolacioni set) i spoljnu tendu, a vaučer važi samo uz fiskalni račun i može se iskoristiti do 15. decembra.

 

Da biste iskoristili vaučer potrebno je da pozovete najbližu firmu za ugradnju sa liste preporučenih partnera koji se nalaze u više od 50 gradova širom Srbije i dogovorite termin i sve potrebne detalje ugradnje, dok najbližu radnju sa VELUX proizvodima možete pronaći na zvaničnoj listi ovlašćenih prodavaca.

 

VELUX već više od 60 godina proizvodi visokokvalitetne krovne prozore, a zahvaljujući njihovim karakteristikama odavno je izrastao u vodećeg proizvođača na domaćem tržištu. Prepoznatljive VELUX krovne prozore karakteristiše idealna kombinacija dnevne svetlosti, svežeg vazduha i otvorenog pogleda, odnosno svih najbitnijih elemanata koji obezbeđuju savršeno prijatan ambijent u vašem domu.

 

Ova kompanija  takođe nudi napredna rešenja za automatizaciju doma, pa tako jednostavnim pritiskom na dugme možete otvarati i zatvarati sve svoje VELUX prozore i dodatnu opremu, a inteligentan dizajn istovremeno omogućava da sve opcije prilagodite sopstvenim potrebama.

 

Detaljne informacije u vezi sa jesenjom akcijom možete pronaći na stranici posvećenoj ovoj akciji na sajtu kompanije VELUX. 

 

 

Foto: velux.rs