PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Uvek je pravo vreme da nabavite roletnu za zamračenje

  • Objavljeno:
  • 14.3.2017

Za naše blagostanje i kvalitetan život, jedan od osnovnih uslova je zdrav san. Zato je ulaganje u unutrašnju roletnu za zamračenje odlična investicija u bilo koje doba godine.

 

Mart bismo mogli i da proglasimo Mesecom spavanja jer Međunardna organizacija za spavanje proglasi svake godine neki datum baš ovog meseca za Međunarodni danu spavanja.

 

VELUX siesta roletne su  savršeno rešenje za spavaće sobe ili bilo koju drugu prostoriju u potkrovlju  gde je potrebno totalno zamračenje. Aluminijumske vođice omogućavaju zaustavljanje roletne u bilo kom položaju, a unutrašnjost bočnih vođica  je obojena u crno kako bi se osigurala potpuna blokada svetlosti.

 

 

Vi kontrolišete nivo svetlosti. Zamračite prostoriju kad god to poželite.

 

Siesta roletne poboljšavaju izolaciju  do 33 odsto, a smanjuju toplotu do 43 odsto i time utiču na komfor u potkrovlju. VELUX siesta roletne, kao i sve druge unutrašnje VELUX roletne, jednostavno se ugrađuju uz pomoć jednostavnog i jedinstvenog Pick&Click! sistema za ugradnju, koji je VELUX razvio za svoje kupce, vlasnike VELUX krovnih prozora, da bi im olakšao ugradnju.

 

Vedri i atraktivni dezeni za spavaće i dečje sobe, kao što su Disney i STAR WARS, čine VELUX siesta roletne izuzetno atraktivnim i poželjnim u potkrovlju jer savršeno odgovaraju VELUX krovnim prozorima. A kako odabrati odgovarajuću roletnu za vaš krovni prozor možete videti u video zapisu koji sledi.

 

 

Povodom Međunarodnog dana spavanja, koji se ove godine održava 17. marta, VELUX je pokrenuo i akciju tokom koje će dodeliti pet siesta roletni za totalno zamračenje. U kratkom video uputstvu koji sledi možete pogledati kako baš vi da dođete do roletne.

 

Svoje priče i prijave šaljete isključivo na Facebook stranicu VELUX Srbija.

 

Foto: VELUX