PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Uklonite ogrebotine sa drvenog nameštaja za 20 dinara

  • Objavljeno:
  • 6.10.2015

Drvo u enterijeru može da deluje retro, elegantno, moderno, u zavisnosti od naših afiniteta, pa gotovo da ne postoji dom u kojem se ne nalazi bar jedan komad drvenog nameštaja, bez obzira da li se radi o krevetu, ormaru, komodi, stolicama...

 


   Kako sačuvati drvo u enterijeru (najpotpuniji vodič do sada)

 

   Predstavljamo najpotpuniji vodič za održavanje drvenog nameštaja i površina u enterijeru, i to u      vidu praktičnih saveta za rešavanje osam najčešćih problema. 

 


 

Međutim, obična ogrebotina, pa čak i veoma mala, može lako da naruši lepotu drvenog nameštaja, pa smo često primorani da tragamo za raznim rešenjima. Na sreću, postoji vrlo efikasan i prirodan način da rešite ovaj problem, i to za samo 20-ak dinara.

 

Potrebno je samo da se poslužite jednostavnom, a potpuno prirodnom tehnikom, a sve što vam je potrebno je jedan orah i mekana krpa jer će prirodna ulja iz ovog orašastog ploda savršeno ukloniti vidljivost ogrebotine.

 

Uklanjanje ogrebotine u tri koraka

 

Prvi korak: Da biste postupak sproveli u delo, izvadite orah iz ljuske, prepolovite ga i jednom polovinom trljajte dijagonalno po ogrebotini. 

 

Drugi korak: Nakon prvog koraka protrljajte ogrebotinu prstom kako biste ugrejali površinu, pa sačekajte nekoliko minuta da drvo upije ulja iz oraha.

 

Treći korak: Na samom kraju ispolirajte površinu mekom krpom i ogrebotini više neće biti ni traga.

 

Ukoliko nemate orahe pri ruci, možete iskoristiti i badem ili brazilski oraščić, a postupak saniranja ogrebotine potpuno je identičan.

 

Koliko je jednostavan ceo postupak možete videti i u video uputstvu koje sledi.