PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Stari točak kao stalak za vino

  • Objavljeno:
  • 4.7.2014

Ukoliko vam je stalo do vaše kolekcije vina, koliko god da je mala ili velika, učinite mudru stvar i prionite na posao – izradite je sami od predmeta koje možda imate u svom podrumu. Za ovaj vinski stalak biće vam dovoljni stari točkovi od zaprežnih kola, a što su stariji oni su vredniji. Još ako su nasleđeni i ako imaju sentimentalnu vrednost, biće vam pravo blago u kući.

 

Ako ih nemate možete ih kupiti, bilo stare ili nove, a u oba slučaja će slaviti tradicionalni ambijent kao nijedan drugi komad nameštaja.

 

Ovaj stalak za vina biće najkorisniji komad nameštaja koji možete napraviti vrlo jeftino. Dekorativni aspekt je ono što će ovaj model istaći u odnosu na mnoge kupovne modele. Oni mogu da se montiraju na zid, ili da budu pričvršćeni na čvrsti stalak od drveta.

 

Od alata će vam biti potrebni samo ekseri odgovarajuće veličine i čekić ili električni pištolj, a način kreiranja i dizajn su samo vaš izbor i kreacija.

 

Možete ih kombinovati sa ogledalima, pa će prostor u kome se nalaze delovati značajno veće. Kada ih pravite možete koristiti jedan, ili dva ili nekoliko spojenih. Možete iskoristiti samo delove jednog od njih, a dizajn zavisi samo od vaše kreativnosti. U svakom slučaju, divno će ukrasiti prostor i oduševiti ljubitelje vina.

 

 

Foto: hirpub.hu / alphaomegawf.com