PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Romantičan poklon – tabla zajedničke budućnosti

  • Objavljeno:
  • 9.10.2014

Kada emotivna veza izađe iz faze prve opijenosti ona se može razviti u ljubav ili pak može potpuno nestati. Kovanje zajedničkih planova je jedan od znakova da ljubav plovi ka sigurnoj i mirnoj luci. Što su zajednički planovi krupniji i raznovrsniji, to je veza stabilnija i perspektivnija.

 

Ukoliko svojoj voljenoj osobi želite da date do znanja da je vaša veza daleko od prolaznosti i da brojni planovi čekaju na realizaciju, možete to učiniti tako što ćete joj pokloniti tablu zajedničke budućnosti. Tabla zajedničke budućnosti nije ništa drugo do table sa vizijama koja pomaže da se identifikuju i kristalizuju planovi za budućnost, ali i da se zajednički ciljevi stalno imaju u vidu. Samim tim ova tabla znači i otvoreno izražavanje želje za zajedničkom budućnošću.

 

Za izradu table zajedničke budućnosti neophodni su vam samo stari časopisi i tabla od plute, postupak izrade je veoma jednostavan, tako da vam je za ovaj romantičan poduhvat potrebno samo malo slobnodnog vremena i dobre volje.

 

           Za izradu table zajedničke budućnosti neophodni su vam samo stari časopisi i tabla od plute

 

 Sve ono što želite u budućnosti da doživite sa voljenom osobom pokušajte da ilustrujete isečcima iz novina. Kombinovanjem fotografija i naslova možete napraviti pravu i autentičnu priču o vama. Ukoliko ste sanjarili da zajedno idete na letovanje pronađite adekvatnu fotografiju iz novina i koristeći čiode zakačite je na tablu. Ako, na primer, planirate zajedno da štedite za auto, pronađite fotografiju modela o kojem sanjate, okačite je i tako redom za sve ostale planove.

 

                                                          Napravite autentičnu priču o vama

 

Zašto je važna tabla zajedničke budućnosti?

 

Spremnost partnera da otkrije i podeli želje i osećanja označava i spremnost da ostvari bliskost i da bude u ozbiljnoj vezi. Zajedničke vrednosti, interesovanja i hobiji su važni za povezivanje na duge staze. Ako se vrednosti vas i vašeg partnera podudaraju i još se vidno istaknu, isključićete svaku mogućnost za nastanak velike napetosti i krize u vezi. Sve ovo je zapravo sublimirano poklanjanjem od srca napravljene table.

 

Prava ljubav se ne održava velikim i skupim poklonima za godišnjice i rođendane, nego malim gestovima u svakodnevnom životu. To može biti spremnost za kompromis i povremeno stavljanje vlastitih potreba u drugi plan, ali to takođe to mogu biti i romantične poruke ili ručno rađeni pokloni. Odvojite malo vremena i slikama oživite zajedničke planove, a samim tim napravite i romantičan poklon za pamćenje.

 

 

Autor: Una Zabunov

Foto: Una Zabunov / the36thavenue.com / homerefiner.com