PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Otvoren jedinstveni Color studio i trening centar u Srbiji

  • Objavljeno:
  • 11.6.2016

Jedinstven i funkcionalan prostor modernog dizajna prostire se na površini od 280 m² i svim posetiocima nudi jedinstveni pristup i besplatnu stručnu pomoć u utređenju doma, a profesionalcima edukaciju, tehničku podršku i praktičnu demonstraciju ugradnje materijala. Jedinstven koncept izlaganja i prodaje proizvoda, omogućava da se sve potrebe korisnika zadovolje na jednom mestu u prijatnom ambijentu i uz stručno i detaljno savetovanja osoblja.

 

 

"Glavni cilj otvaranja i funkcionisanja 'Color studia i trening centra' je da se profesionalci (arhitekte, dizajneri, projektni biroi, profesionalni izvođači radova, investitori, maloprodaje – partner firme) na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za profesionalnu upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa", kaže komercijalni direktor u kompaniji "Tikkurila" Zoran Ilić.

 

Komercijalni direktor u kompaniji "Tikkurila" Zoran Ilić

 

Imajući u vidu da je boja jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju, mogućnost izbora u novootvorenom objektu je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti.

 

Generalni direktor "Roma Company" Nemanja Romandić kaže da se ova kompanija u kobrendiranoj saradnji udružila sa "Tikkurilom" u cilju izgradnje jednog novog pristupa ka potrošačima.

 

"Na jedinstveni način želimo da ponudimo uslugu, koja pored korišćenja kvalitetnih proizvoda, nudi i mogućnost savetovanja sa arhitektom. Definisani koncept ima ulogu da zadovolji sve potrebe i očekivanja potrošača, pružajući na jednom mestu mogućnost savetivanja sa arhitektom, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora", objašnjava Romandić.

 

Generalni direktor "Roma Company" Nemanja Romandić

 

Veliki izbor boja, tekstura i različitih dizajna zadovoljiće čak i najzahtevnije kupce, a inovativni proizvodi, poput tri koja predstavljamo u nastavku, dodatno će upotpuniti bogatu ponudu "Color Studia i Trening Centra".

 

TAIKA GLOW - DONOSI SVETLO U MRAKU

 

"Taika Glow" je novi lak sa efektom koji svetli mu mraku. Proizvod nudi kreativan i iznenađujući način za oživljavanje površina i nakon gašenja svetla. Fantastična "Taika Glow" sa brojnim mogućnostima je pogodan za većinu unutrašnjih površina koje se mogu bojiti. Probajte TAIKA GLOW i iznenadite se fantastičnim efektima.

 

LIITU - POVRŠINE ZA KREATIVNE IDEJE

 

Koristite vodorazredivu "Liitu" boju sa efektom školske table sa višestrukom namenom za stvaranje funkcionalnih površina za pisanje i crtanje. Možete ofarbati tablu na kojoj se piše kredom u skoro svaku boju koju poželite jer se "Liitu" može tonirati u više od 2.400 nijansi. Probajte LIITU i dajte oduška svojoj kreativnosti.

 

 

 

ROMA kolekcije i proizvodi

 

A ako tragate za kreativnim i kvalitetnim proizvodima za dekoraciju svog enterijera, "Roma Company" nudi širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti sve ukuse. O tome svedoče i rešenja koja predstavljamo u foto-galerija koja sledi, koja su samo delić bogate ponude ove kompanije koju možete istražiti na sajtu www.roma.rs.

 

 

"Color studio i trening centar" nalazi se u poslovnom kompleksu "Blue Center Belgrade" na Novom Beogradu (Španskih boraca br. 3), a u inovativnost i jedinstvenu uslugu ovog centra uverili smo se i sami tokom svečanog otvaranja.

 

Foto: Tikkurila Srbija, Roma Company