PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novogrejanje.com najavljuje revoluciju u grejanju

  • Objavljeno:
  • 1.9.2016

SADA NA FANTASTIČNOM NOVOGODIŠNJEM POPUSTU OD 10%                   NARUČITE NOVO GREJANJE U PERIOD OD 5. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2017. I DOBIJATE SPECIJALAN NOVOGODIŠNJI POPUST NA UGRADNJU NOVOG GREJANJA SVE DO 1. MAJA 2017. 

 

Na domaćem tržištu konačno se pojavila platforma koja će vam omogućiti da za samo 24h od popunjavanja online upitnika o ključnim podacima o vašem domu na sajtu novogrejanje.com od stručnjaka dobijete idealno rešenje za grejanje prilagođeno upravo vašem domu.

 

Zahvaljujući ovoj naprednoj platformi od ove sezone samo nekoliko klikova deli vas od novog, visokokvalitetnog i efikasnog grejanja, koje će već od prve godine početi da štedi za vas. Potrebno je samo da odete na sajt novogrejanje.com, popunite online obrazac unoseći podatke o svom domu, sistemu grejanja i vrsti energenata koje trenutno koristite, i stručnjaci će te informacije koristiti za stvaranje odgovarajuće ponude na bazi "Viessmann" premijum grejne tehnike.

 

 

Uz to uvek imate izbor između različtih energenata, od toplotnih pumpi, preko gasa i cepanica, do peleta i lož ulja, pa možete uporediti varijante sa različitim energentima i grejnim sistemima.

 

Kako u praksi funkcioniše cela procedura saznajte klikom na link: UPUTSTVO U 4 KORAKA

 

 

Šta novogrejanje.com pruža?

 

 Izradu personalizovanog rešenja za grejanje u roku od 24h specijalno za vas;

 

 Odabir najpovoljnijeg i najefikasnijeg sistema grejanja i energenta za vaš dom;

 

 Jednostavno poručivanje, postavljanje novog grejanja za samo 48h i demontažu vašeg starog sistema;

 

 Visok kvalitet novog grejanja, vrhunsku tehnologiju i velike uštede na računima za grejanje.

 

Kako sve to izgleda u praksi otkriva iskustvo porodice Stefanović

 

 

Grejanje za 1 EVRO dnevno

 

O kvalitetu grejnih sistema koje nudi novogrejanje.com ne svedoči samo kredibilitet jedne od najpoznatijih kompanija za grejnu tehniku na svetu, nemačke kompanije  "Viessmann", čija se grejna tehnika ekskluzivno koristi u sistemima koje nudi ova platforma, već i iskustva korisnika iz Srbije koji su i pre pokretanja ovog sajta ugrađivali "Viessmann" grejne sisteme. Praksa pokazuje da uz maksimalnu optimizaciju cena grejanja može da se svede na samo jedan evro dnevno, što predstavlja izuzetnu uštedu za kućni budžet.

 

 

 

Loši i stari sistemi troše do 70% energije više

 

Jedan od glavnih razloga za pokretanje ove platforme je i poražavajuća statistika koja otkriva da domaćinstva u Srbiji najviše novca rasipaju upravo na zagrevanje objekata zbog zastarelih ili neadekvatnih sistema. Tako se, primera radi, u našoj zemlji godišnje zameni svega 3% sistema za grejanje, iako čak 75% potrošnje energije u domaćinstvima odlazi upravo na zagrevanje. Stotine hiljada grejnih sistema u ovom trenutku stariji su od 15 godina i troše do 70% više goriva nego sa modernom opremom, a jedan od uzroka ovako lošeg stanja je komplikovana i dugotrajna procedura odabira i zamene grejnih sistema.

 

Stoga činjenica da je platforma novogrejanje.com sposobna da "personalizuje" grejanje svakog doma,  jedinstvenog po kvadraturi, izolaciji, debljini zidova, tipu prozora, sistemu grejanja i željenom energentu, predstavlja revolucionarnu mogućnost koja je od ove godine dostupna svim građanima naše zemlje, i to u samo nekoliko klikova. 

 

 

Atraktivni krediti za novo grejanje

 

Kompanija "Viessmann" pripremila je atraktivne i jedinstvene uslove kreditiranja energetski efikasne opreme za sve one koji traže najbolji finansijski put da obezbede komfor i toplinu doma uz minimalne troškove za predstojeću grejnu sezonu. Novi uslovi kreditiranja obezbeđuju kamate niže za 5-8% u odnosu na standardne kamate koje se mogu naći bilo gde u Srbiji za kredite u dinarima, dok za kredite u evrima padaju na nivo ispod 5%. Uz sve to, naknada za obradu kredita je potpuno besplatna, a skrivenih troškova nema. Ponuda važi samo za opremu iz "Viessmann" grejne tehnike koju odlikuje vrhunska tehnologija i velika ušteda u računima za grejanje, zahvaljujući kojoj je ova nemačka kompanija postala jedan od lidera na tržištu grejanja u celom svetu.

 

Više detalja možete saznati na stranici ATRAKTIVNI KREDITI ZA NOVO GREJANJE

 

Klikom na baner odlazite na stranicu na kojoj možete naći uputstvo kako da iskoristite novogodišnju akciju. 

 

O tome koliko je nova platforma i ceo proces jednostavan najbolje svedoči video zapis koji sledi. 

 

Šta podrazumeva procena "grejanje za 1 evro dnevno"?

U obzir su uzeti troškovi grejanja jednog objekta približne površine 100m², dobre izolacije, sa podnim grejanjem. Za ovaj objekat važi da pomoću Viessmann toplotne pumpe korisnici uživaju u toplini doma za približno 1 evro na dan!    

 

Foto: Novogrejanje.com