PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novogodišnji poklon za novo grejanje u vašem domu

  • Objavljeno:
  • 4.1.2017

Novogrejanje.com je za sve one koji vole toplu porodičnu atmosferu pripremio specijalan novogodišnji poklon - popust za novo grejanje u vašem domu koje dobijate tokom praznika, a možete iskoristiti i na proleće.

 

U pitanju je POPUST OD 10% za novo grejanje u vašem domu koje možete obezbediti tako što ćete u periodu od 5. januara do 5. februara dogovoriti posao sa najbližim instalaterom iz Novogrejanje mreže, a sam posao možete sprovesti u delo sve do 1. maja 2017. godine.  

 

Klikom na baner odlazite na stranicu na kojoj možete popuniti online obrazac i popuniti podatke o svom domu.

 

Popust se obračunava na rešenje za grejanje koje stručnjaci pripremaju specijalno za vaš dom na bazi Viessmann premijum grejne tehnike, i to na osnovu preciznih podataka o vašem stanu ili kući koji se dobijaju popunjavanjem.

 

Da biste ostvarili POPUST OD 10% potrebno je da ispunite tri uslova:

 

  1. Da popunite online obrazac na sajtu novogrejanje.com kako bi na osnovu podataka o vašem domu moglo da se pripremi specijalno rešenje koje najviše odgovara karakteristikama vašeg objekta;  
  2. Da instalateri iz Novogrejanje mreže snime vaš objekat u periodu trajanja akcije, tj. najkasnije do 5. februara;
  3. Da novo grejanje bude montirano najkasnije do 1. maja 2017. godine
  4.  

Kako funkcioniše ceo proces izrade specijalnog grejnog rešenja za vaš dom možete pogledati u tekstu Novogrejanje.com najavljuje revoluciju u grejanju, kao i u video zapisu koji sledi.

 

Šta podrazumeva procena "grejanje za 1 evro dnevno"?

U obzir su uzeti troškovi grejanja jednog objekta približne površine 100m², dobre izolacije, sa podnim grejanjem. Za ovaj objekat važi da pomoću Viessmann toplotne pumpe korisnici uživaju u toplini doma za približno 1 evro na dan!    

 

 

                             O finansijskoj isplativnosti novih sistema za grejanje možete se uveriti na stranici:                              ISKUSTVA KORISNIKA + KONKRETNI PRIMERI I OBRAČUNI.

 

 

Iskoristite novogodišnju akciju, a za više informacije kontaktirajte direktno stručnjake iz Novogrejanje.com preko email adrese info@novogrejanje.com ili telefona 011/40-65-294.  

 

Klikom na baner odlazite na stranicu na kojoj možete popuniti online obrazac i popuniti podatke o svom domu. 

 

Foto: Novogrejanje.com