PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Napravite neodoljive viseće vazne

  • Objavljeno:
  • 9.6.2014

Iznenadite ukućane i sveže cveće smestite u viseće vazne koje možete okačiti u kući ili u bašti. Plastične boce, makaze, lepak i malo platna u boji i dezenu po želji biće dovoljan materijal da napravite raznobojne dekorativne vazne za svoje omiljeno cveće.

 

 

Dajemo vam predlog kako da kroz jednostavne korake uspete u svom malom poduhvatu. Sve što vam je potrebno za je sledeće: nekoliko plastičnih flaša, skalpel, par makaza, pištolj sa lepkom, lepak za tkaninu i četka, raznobojna tkanina, sprava za perforiranje, kabl ili kanap, dekorativna vrpca.

 

 

Postupak je jednostavan. Skalpelom napravite otvor na PET boci, a makaze koristite da biste ih kompletno isekli. Strane boce namažite lepkom i obmotajte bocu tkaninom. Skratite komad tkanina ako je prevelik, ali ne previše da biste mogli lepo da oblepite bocu, kao i njeno dno. Nanesite još lepka, da bi tkanina ostala zalepljena i da bi se držala. Napravite nekoliko rupa i privucite kabl ili kanap kroz njih. Koristite pištolj sa lepkom da pričvrstite dekorativnu vrpcu na vrh boce, potpuno okolo vazne. Unapred vežite mašnu da bi izgledala što lepše. Stavite sveže cveće, sipajte vodu i okačite da visi u kući ili u bašti. Izgledaće predivno.

 

 

Izvor: goodshomedesign.com

Foto: goodshomedesign.com