PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Napravite moderne neon vazne

  • Objavljeno:
  • 22.3.2015

Najbolji "Uradi sam" projekti su po pravilu oni koji se baziraju na originalnim idejama, a zahtevaju samo malo truda i minimalno novca. Upravo jedan takav vam danas predstavljamo jer veoma lako možete napraviti šarmantne vazne veselih boja koje će uneti vedrinu u svaku prostoriju vašeg doma.

 

I da oduševljenje bude veće, za njegovu realizaciju gotovo svako domaćinstvo već ima sve što je potrebno. Za one koji ipak nemaju baš sve, najveći izdatak biće lepak.

 

Potreban materijal:

 

Kanap, uže ili vunica u bojama po vašem izboru

 

Staklene boce ili vazne

 

Makaze

 

Lepak

 

 

Način izrade:

 

Započnite od vrha boce tako što ćete staviti malo lepka na na bocu, a zatim obmotajte nekoliko redova kanapa. Ređajte naizmenično braon i kanap u boji. Možete koristiti koje god i koliko god boja želite. 

 

 

Savetujemo da se potrudite da svi krajevi kanapa budu sa iste strane boce kako bi krajnji rezultat izgledao što lepše.

 

 

Ako se odlučite za kanape u neon bojama, predlažemo da odaberete cveće neutralnih boja. Nežno roze karanfili i beli ljutić biće savršen izbor.

 

 

Vrlo brzo nakon izrade ćete uživati u rezultatima svoga rada, a jedino što vam preostaje je da svoje nove vezne rasporedite u svom enterijeru i osvežite ga ovim vedrim detaljima.

Ako svoj dom pripremate za proleće ili leto, ambijent će upotpuniti neodoljive viseće vazne koje takođe možete napraviti sami, kao i fantastični svećnjaci za sve prilike.

 

Foto: greenweddingshoes.com