PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Napravite foto galeriju od starih kutija za CD

  • Objavljeno:
  • 11.6.2019

Danas, kada muziku uglavnom slušamo putem interneta, brojni CD diskovi koje smo ranije rado slušali sada leže zanemareni i sakupljaju prašinu. Međutim, ne morate ih bacati jer postoje brojni načini kako možete da upotrebite i stare diskove i njihove kutije, a jedan od njih je da napravite foto galeriju.

 

Proces je vrlo jednostavan. Potrebne su vam četiri transparentne kutije za diskove koje ćete najpre rastaviti na dva dela – prednji i zadnji.

 

 

Uzmite zadnje delove kutija, nanesite lepak na njihove ivice i spojte ih u kocku tako da strana gde se kači disk bude spolja. Ostavite da se lepak osuši kako se kocka ne bi raspala.

 

 

Na kraju zakačite prednje delove i unutar kutije postavite željene fotografije. Vašu "foto kocku" možete postaviti oko svećnjaka ili vaze i upotrebiti je da dekorišete sto za romantičnu večeru.

 

 

Detaljno uputstvo kako da napravite ovaj interesantan ram za fotografije možete pogledati u sledećem video prilogu.