PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

NAJLEPŠA PORUKA U "DOBA KORONE": Kreativan poduhvat mame i dvoipogodišnje ćerkice koji će oduševiti ceo region

  • Objavljeno:
  • 3.4.2020

Samo dan nakon što smo pokrenuli akciju "ZAJEDNO SMO", našoj redakciji je stigao verovatno jedan od najlepših mejlova koji možete da dobijete ovih dana. Arhitektica Ivana Gluhović pokazala je da ljubav i kreativnost ne poznaju granice čak ni u "doba korone" i idejom koja će vas oduševiti poslala najbolju poruku za ceo region. 

 

Vreme u kućnoj izolaciji ne mora da bude ni teško, ni dosadno. To nam je na najbolji način dokazala ova kreativna mama koja je zajedno sa ćerkicom napravila nalepšu kućicu za lutke. A kada dobijete poruku koju u nastavku prenosimo u celosti, svaka druga reč je suvišna.  

 

"Dragi naši, 

pored toga što po neki dan prekratimo vašim časopisom, mi smo odlučili da ove teške dane pobjedimo kreativnošću. Super je imati mamu arhitekticu u ovim teskim danima, kojoj nije tesko da 6 dana pravi naljepšu kućicu za lutkice. Naravno zajedno smo uživale djevojčica od 2.5 god koja je već naučila da ne može da se igra sa drugarima jer je došao "glupi virus korona" i mama. Šaljemo vam naše kreativne momente sa željom da vas obradujemo.

 

Srdačan pozdrav

--

MA Ivana Gluhović dia"

 

 

Kada je mama kreativni arhitekta, onda ni za ćerkicu nema dosađivanja. A sve je počelo učenjem novih veština i prvim koracima na mašini za šivenje i ukrasnim detaljima.

 

 

 

Naredni izazov – konstrukcija kućice za lutkice. Ali ni tu nema baš nikakvih problema. 

 

 

I na kraju - najlepša kućica za lutkice na svetu posle šest dana konačno je spremna. 

 

 

A kada pogledate unutrašnjost kućice, biće vam jasno zašto je ovo zaista najlepši poklon za dvoipogodišnju ćerku. 

 

 

 

Veliko BRAVO za mamu Ivanu Gluhović i ponosnu ćerkicu od cele redakcije "KućeStil". Nama se čini da kao da se kreativna mama u svom arhitektonskom studiju IG godinama pripremala baš za ovaj zadatak :)

 

I ne zaboravite, vreme u kućnoj izolaciji ne mora da bude ni teško, ni dosadno. A ako niste ovako vešti sa kućicama za lutke, ništa ne brinite. Od danas pokrećemo i specijalan serijal tekstova pod nazivom "30 stvari za koje do sada niste imali vremena" i već prvim tekstom o organizaciji porodičnih fotografija delimo sa vama kreativne ideje i predloge koje će vam dokazati da se i u teškim periodima rađaju genijalne ideje. Uostalom, zar nam baš to nije dokazala upravo današnja priča o najlepšoj kućici za lutke?  

 

Foto: Ivana Gluhović