PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najlakši i najbrži sistem za ugradnju roletni

  • Objavljeno:
  • 6.7.2016

Patentirani Pick&Click!® sistem koju je razvila kompanija VELUX čini ugradnju svih proizvoda za zaštitu od sunca brzom i jednostavnom zahvaljujući unapred instaliranim držačima. Bez obzira koji tip VELUX prozora imate - mali ili veliki, prethodne ili nove generacije - sve VELUX roletne će besprekorno odgovarati vašem prozoru.

 


   Prekrasne kolekcije roletni stigle i u Srbiju

   

   Male dekorativne promene izuzetno su važne za celokupan izgled enterijera, a neretko mogu i        da osveže ceo prostor. Najbolje je to što ne zahtevaju ni mnogo novca, a najnovije                              kolekcije prelepih roletni koje su dostupne i kupcima u Srbiji to na najbolji način i dokazuju.


 

Tako zahvaljujući ovom sistemu potpuno sami možete ugraditi unutrašnje roletne, i to za samo 15 minuta, a 20 blagih i prijatnih nijansi rimskih roletni i neodoljiva Kolekcija boja dizajnera "Scholten & Baijings"  idealan su povod da osvežite svoj dom i testirate svoje "uradi sam" umeće.

 

Jer male dekorativne promene i savršena kontrola količine prirodne svetslosti najlakši su, ali i najpovoljniji način da osvežite izgled celog enterijera. Blago ili potpuno zamračenje prostora posebno je bitno tokom leta, a sada je i veoma jednostavno uz tri efikasna rešenja:

 

  1. Roletne za blago zamračenje
  2. Roletne za potpuno zamračenje
  3. Duo roletne za potpuno zamračenje

 

Izaberite dizajn i funkciju roletni po svojoj želji i uz nekoliko jednostavnih poteza udahnite nov ambijent u svoj životni prostor, baš kao što je prikazano u video zapisu koji sledi. 

 

 

A kada je reč o kvalitetu, dovoljno je pogledati kakve sve testove moraju da prođu sve VELUX roletne pre nego što se nađu u vašem domu i biće vam jasno zašto je ova kompanija već decenijama sinonim za vrhunski kvalitet u celom svetu.