PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Montaža elastičnih dekorativnih plafona

  • Objavljeno:
  • 17.12.2014

Posle velikog uspeha na ruskom tržištu, ali i nekim zemljama Zapadne Evrope, elastični dekorativni plafoni kompanije Franstudio konačno su početkom decembra stigli i na srpsko tržište. Montaža za jedan dan, više od 200 boja i tekstura, neograničene mogućnosti štampanja i garancija od 10 godina, samo su neke od prednosti ovog inovativnog rešenja za dekoraciju enterijera, pa ne čudi što je odmah po pojavljivanju izazvalo veliko interesovanje i u našoj zemlji.

 

Dva najčešća pitanja potencijalnih kupaca su kako se montiraju i koliko je izdržljivi ovi plafoni, pa vam u nastavku pojašnjavamo kako izgleda proces ugradnje, ali i koje su to najbitnije karakteristike novog proizvoda.

 

Montaža elastičnih dekorativnih plafona

 

Prvi korak u procesu ugradnje je precizno merenje svih potrebnih dimenzija prostora u koji želite da ugradite elastični plafon, jer se na osnovu tih podataka proizvodi plafon specijalno za vas, i to u teksturi i dizajnu koji sami odaberete, a mogućnosti su praktično neograničene.

 

Nakon što se proizvede plafon po vašoj meri, profesionalni tim kompanije Franstudio dolazi u vaš objekat i za samo jedan dan u potpunosti završava proces montaže, uključujući sve potrebne svetlosne, ventilacione i električne instalacije.

Tako u rekordno kratkom roku vaš enterijer dobija potpuno nov izgled, a kako izgleda ugradnja na konkretnom primeru možete videti u video zapisu koji sledi.

 

 

Karakteristike i kvalitet materijala

 

Izdržljivost i kvalitet su dve osnovne karakteristike elastičnih dekorativnih plafona iz Franstudia uprkos činjenici da su izrađeni od elastičnih materijala koji veoma lako menjaju oblik. O tome najbolje svedoči garancija od 10 godina, ali i podatak da jedan kvadratni metar ovog plafona može da izdrži težinu od oko 18 kilograma.

 

Montažni plafon je uz sve to i veoma lak i ne opterećuje tavanicu postojeće prostorije, a ujedno sprečava skupljanje suvišne vlage na postojećem plafonu. Otporan je i na vodenu paru, tako da se na njemu ne formiraju fleke od isparenja koje se često pojavljuju u objektima lošijeg kvaliteta.

 

Najbolju demonstraciju izdržljivosti ovih plafona možete videti u sjajnom video zapisu sa sajma u Francuskoj, na kojem se vidi da ovi plafoni zahvaljujući svojoj elastičnosti mogu da izdrže čak i težinu čoveka, a da se nakon toga za samo nekoliko sekundi pod uticajem toplog vazduha vrate u prvobitni položaj.

 

 

Ovi elastični plafoni kao dekorativni element mogu da odgovore na praktično svaki vaš zahtev, a primere nekih koji su već ugrađeni u razne objekte, od privatnih kuća, preko poslovnih prostora, do ugostiteljskih objekata, možete videti u galeriji koja sledi.

 

 

Foto: Franstudio