PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kreativna i jeftina galerija od podmetača za papir

  • Objavljeno:
  • 30.6.2015

Umesto galerije na zidu sa statičnim, uramljenim slikama možete imati povoljnu i praktičnu izložbu crteža, projekata i slika koja se vrlo lako menja. Jednostavno okačite podmetače za papir sa klipsom na zid iznad kreveta, radnog stola ili iznad sofe u dnevnoj sobi, iskažite svoju kreativnost i pohvalite se svojim umetničkim delima ili okačite motivacione poruke i isečke koji vam pružaju inspiraciju.

 


   Napravite "veselu" mini galeriju na zidu

 

   Izaberite jedan zid ili kutak u domu i oplemenite ga veselim dezenom. Sledite upustva iz video        tutorijala i napravite galeriju koja će vam mamiti osmeh na licu uvek kad je pogledate.

 

 

Na jednostavan i ekonomičan način možete izložiti sve svoje crteže ili slike, a možete ih kombinovati sa uramljenim delima. Uramljivanje može da bude skupo, posebno ako imate mnogo slika, a kako podmetači već imaju rupu, kačenje je krajnje jednostavno. Niz dela "uramljenih" podmetačima može imati veoma efektan izgled.

 

 

Za kačenje ove kreativne i fleksibilne galerije, potrebni su vam samo podmetači, ekseri i čekić i crtež odgovarajuće veličine. Izbor podmetača je veliki – ima ih raznih dimenzija, dezena, boja, providnih, horizontalnih i vertikalnih, a pri tom nisu skupi.

 

 

Najbolja stvar kod ovakve galerije je što je neverovatno prilagodljiva i možete promeniti izgled veoma lako. U prodavnici kancelarijskog pribora možete se opremiti klasičnim podmetačima i postići čist i uredan izgled ili se, pak, odlučiti za kreativan miks podmetača različitih veličina, materijala i dezena.

 

 

Zapravo, čak vam ni crtež ili isečak nisu neophodni. Uzmite marker i nacrtajte ili napišite nešto direktno na podmetač ili lepljivom trakom napravite slovo na podmetaču i pomoću više njih ostavite efektnu poruku.

 

 

Foto: fabfatale.com / madiganmade.com / pinterest.com