PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako ugraditi unutrašnju roletnu za 15 minuta

  • Objavljeno:
  • 24.7.2015

Patentirani VELUX Pick&Click!® sistem koju je razvila kompanija VELUX čini ugradnju svih proizvoda za zaštitu od sunca brzom i jednostavnom zahvaljujući unapred instaliranim držačima. Bez obzira koji tip VELUX prozora imate - mali ili veliki, prethodne ili nove generacije - sve VELUX roletne će besprekorno odgovarati vašem prozoru.

 


     Prekrasne kolekcije roletni stigle i u Srbiju

 

    Male dekorativne promene izuzetno su važne za celokupan izgled enterijera, a neretko mogu i         da osveže ceo prostor. Najbolje je to što ne zahtevaju ni mnogo novca, a najnovije kolekcije             prelepih roletni koje su odnedavno dostupne i kupcima u Srbiji to na najbolji način i dokazuju.


 

 

Tako zahvaljujući ovom sistemu potpuno sami možete ugraditi unutrašnje roletne, i to za samo 15 minuta, a nova kolekcija rimskih roletni i neodoljiva Kolekcija boja dizajnera "Scholten & Baijings"  idealna su prilika da osvežite svoj dom i testirate svoje "uradi sam" umeće.

 

Koje sve unutrašnje roletne postoje?

 

 Roletne za zatamnjenje;

 Roletne za prilagođavanje svetlosti;

 Roletne za dekoraciju: nove rimske roletne,  plisirane roletne, unutrašnje roletne s vođicama, kolekcija boja by Scholten & Baijings.

 

Zašto ugraditi VELUX unutrašnje roletne?

 

 Zato što su idealno rešenje za ublažavanje i kontrolu jačine dnevne svetlosti;

 Zato što obezbeđuju privatnost;

 Zato što imaju jedinstven dizajn;

 Zato što omogućavaju ručno i upravljanja preko daljinskog upravljača;

 Zato što ih je uz pomoć jedinstvenog Pick&Click® sistema moguće ugraditi za maksimalno 15 minuta.

 

Ako ste već odabrali roletne po svojoj meri, preostaje još samo da pogledate video animaciju montaže uz pomoć Pick&Click® sistema i osvežite svoj dom prekrasnim roletnama koje je za ovu sezonu pripremio VELUX. 

 

 

Foto: VELUX