PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako da opremite apartman i stan za uspešno izdavanje i osigurate povratak gostiju

  • Objavljeno:
  • 16.3.2023

Kraj zime se približava, topli i sunčani dani nam ubrzo stižu, ali i nadolazeći godišnji odmori i sezona putovanja. Ukoliko se bavite izdavanjem apartmana,stana ili kuće, važno je da vodite računa o svakom detalju, kako bi se vaši gosti vračali i dali dobre preporuke o vašem smeštaju na internetu.  Kompanija JYSK vam donosi nekoliko saveta i trikova kako da na jednostavan način opremite prostor za izdavanje, učinite ga pravom oazom za uživanje i osigurate povratak gostiju.

 

Kada se odlučuju za apartman koji će rentirati za odmor, gosti pregledaju stotine opcija pokušavajući da izaberu udoban dom za sebe i svoju porodicu. Zato je od velike važnosti da apartman bude mesto u kojem će se gosti osećati opušteno i kao kod svoje kuće.

 

KVALITETAN SAN

 

Na iskustvo gostiju prilikom boravka u hotelu ili apartmanu, veliki uticaj ima kvalitet njihovog sna. Zato se može reći da su kvalitetan krevet i dušek jedni od najvažnijih proizvoda prilikom opremanja prostora, a upravo je kompanija JYSK poznata po svom širokom asortimanu vrhunskih proizvoda za spavanje.

 

Pored dušeka, tu je i jastuk, koji može biti tvrđi ili mekši u zavisnosti od preferencija gostiju, pa je uvek dobro pripremiti obe vrste, a uz klasični jastuk za bočno spavanje svakako je dobro imati i anatomski od memorijske pene pogodan za spavanje na leđima. Pored toga ne zaboravite na naddušeke ili zaštitne čaršave kako bi sačuvali dugotrajnost svojih dušeka. Udobna jednobojna posteljina biće elegantan detalj na koji će vaši gosti sigurno obratiti pažnju.

 

 

Funkcionalna rešenja poput kreveta sa mestom za odlaganje drugih vrsta jastuka i dodatne ćebadi su uvek sjajan izbor kada je reč o opremanju apartmana, a u dnevnoj ili spavaćoj sobi je preporučljivo imati stočić koji se lako može pretvoriti u noćni ormarić, kako bi gostima na dohvat ruke bile sve najpotrebnije stvari.  

 

OAZA UŽIVANJA NA VAŠOJ TERASI

 

Stil terase, balkona ili dvorišta svakako treba da bude u skladu sa stilom uređenja apartmana ili kuće koju iznajmljujete. Ukoliko postoji dovoljno prostora, idealno je da vaš spoljašnji ambijent opremite kvalitetnim baštenskim nameštajem, jer upravo ta toplina dvorišne oaze stvara prvi utisak.

 

 

JYSK asortiman baštenskog nameštaja dostupan je u mnogo različitih materijala, dezena i oblika, a najvažnije je početi od funkcionalnosti.  Kako su vaši gosti na godišnjem odmoru, nameštaj treba da bude udoban za sedenje i odmaranje. S druge strane, za izdavaoca prostora idealno je posedovanje funkcionalnih proizvoda koji se mogu sklopiti ili složiti tako da zauzimaju što manje prostora.

 

 

Kada je reč o održavanju nameštaja, važno je da ne zahteva previše vremena, ali i da proizvodi traju nekoliko sezona. Pri kupovini nameštaja za balkon, terasu ili dvorište, treba uzeti u obzir materijal od kojeg je napravljen. Kako je svet sve više okrenut ka održivosti i reciklaži, JYSK svojim kupcima nudi i održivi baštenski nameštaj čiji artikli poseduju FSC™ sertifikat, pa tako u ovom asortimanu možete pronaći proizvode napravljene od tvrdog drveta eukaliptusa i bagremovine iz održivih šuma i drugih ekološki prihvatljivih izvora. Pored toga, tu je i baštenski nameštaj od veštačkog drveta koji nije potrebno održavati, otporan je na sve vremenske uslove, pa ga slobodno možete ostaviti napolju tokom cele godine.

 

 

DEKORISANJE PROSTORA ZA OSEĆAJ TOPLINE

 

Kada se apartman opremi krupnijim nameštajem, vreme je za dekoraciju. Kako biste doprineli smirenoj atmosferi, boje koje preovladavaju u apartmanu treba da budu neutralne, poput bele, bež ili sive. Treba voditi računa da prostor ne sadrži veliku količinu dekoracija i proizvoda koji opterećuju prostor. Ipak, umereni detalji za osećaj topline i komfora su uvek dobrodošli. Obogatite dnevnu i spavaću sobu prigodnim lampama i svećama za postizanje lepe atmosfere i ne zaboravite na ukrasne jastučiće, vaze, zavese i tepihe mirnih tonova koji će zaokružiti i ulepšati vaš ambijent.

 

 

 

BOGATA PONUDA ZA B2B KUPCE

 

Kompanija JYSK sa više od četrdeset godina iskustva u maloprodajnom sektoru i asortimanom od preko deset hiljada proizvoda, krajem prošle godine otvorila je Business-to-Business kancelariju u Srbiji, a glavni segmenti u fokusu novog sektora su mali iznajmljivači i hotelski lanci, HoReCa, javni kupci, poslovni prostori, kao i poslovanje sa nekretninama kojima će se omogućiti podrška i pomoć za sve specifične zahteve.

 

 

Ceo asortiman JYSK proizvoda možete pogledati na web stranici i lokalnoj JYSK prodavnici, a ukoliko želite da saznate više o prednostima JYSK BUSINESS TO BUSINESS klijenata, njihovim posebnim pogodnostima i fleksibinom pristupu ovaj tim vam je uvek na raspolaganju.

 

Foto: Morten Rehne