PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kada je život u potkrovlju odlična ideja

  • Objavljeno:
  • 9.10.2016

Život u potkrovlju može da bude odlična ideja za prvi zajednički dom, proširenje stambenog prostora ili za miran i kreativan kutak za rad i hobi.

 

Kao netipičan stambeni, radni ili dodatni prostor, posebno je pogodno za određene kategorije građana ili njihove potrebe, a mi vam u nastavku otkrivamo i koje.

 


   Kako da slabe tačke potkrovlja pretvorite u prednosti

 

   Potkrovlje je idealno za one koji vole netipičan stambeni, radni ili dodatni prostor. Urediti ga              ponekad nije lako, ali ako izbegnete najčešće greške može da postane vrlo funkcionalno i                atraktivno mesto za život. 


 

VELUX jesenja akcija svakako je i dodatan motiv da baš sada razmislite o potkrovlju kao svojoj životnoj inspiraciji jer vas do 19. novembra očekuju i spacijalne pogodnosti.

 

Život u potkrovlju - odlično rešenje za:

 

1. Mlade parove i njihov prvi zajednički dom

 

Zbog ograničenog budžeta koji nije dovoljan za veći broj kvadrata, potkrovlje može da bude pravi izbor za mlade parove i njihov prvi zajednički dom. Potkrovlje je najčešće najpristupačnije po ceni jer je po pravilu značajno jeftinije u odnosu na druge stanove na nižim spratovima, a mladim parovima u prvim godinama zajedničkog života pruža mogućnost da svom prostoru daju lični pečat i pobegnu od monotonih i klasičnih životnih prostora u kojima često završe.

 

Svako potkrovlje može da bude samo vaše, autentično. Romantična mansarda za "svijanje gnezda" sa pogledom na noćno nebo, zvezde i "usnuli" grad, mesto je u kojem će svaki par s radošću graditi temelje svoje ljubavne priče.

 

Sjajne ideje za uređenje potkrovlja očekuju vas na stranici: PRIMERI UREĐENJA POTKROVLJA (PRE I POSLE)

 

Preporučeni prozori: STANDARD 

Uz kupljen VELUX krovni prozor iz kategorije Standard, sa opšivkom EDW 2000 i spoljnom tendom MHL, na POKLON dobijate unutrašnju roletnu za zatamnjivanje RHZ.

 

2. Porodicu koja se širi

 

Dođu i ti trenuci radosti kada vam vaš postojeći dom postane "tesan" jer novi mlađi članovi porodice postanu njegovi stanari. Tada često razmišljamo o kupovini većeg stana ili kuće. Međutim, proširenje stambenog prostora na neiskorišćeno potkrovlje ili tavan može da bude mnogo ekonomičniji izbor. Potkrovlja mogu da budu idealna mesta za dečje sobe jer kosine i prostor ispod njih za decu ne predstavljaju izazov kao za odrasle. Naprotiv, potkrovlja mogu da budu njihov svet iz bajki u kojem će provesti svoje srećno detinjstvo.

 

                               Za savršeno proširenje stambenog prostora na potkrovlje obavezno pročitajte:                                   KAKO DA SLABE TAČKE POTKROVLJA PRETVORITE U PREDNOSTI

 

Preporučeni prozori: STANDARD PLUS

Uz kupljen VELUX krovni prozor iz kategorije Standard Plus, sa opšivkom EDW 2000 i spoljnom tendom MHL, na POKLON dobijate siesta roletnu za potpuno zamračenje DKL (standard boje).

 

3. One kojima je potreban miran kutak za rad i hobi

 

Potkrovlje je često izolovano mesto na vrhu zgrade ili kuće koje pruža mir i podstiče koncentraciju. Tada vaš puni radni potencijal može da dođe do izražaja. Sama pozicija potkrovlja – na vrhu, ima i svoju motivacionu stranu.

 

Takođe, podstiče kreativnost i budi inspiraciju, jer svako potkrovlje je posebno i svoje, pravo  umetničko delo. Sa dovoljno svetlosti i svežeg vazduha, potkrovlje je mesto koje možete urediti tako da ima vaš lični pečat, ali može vas i pokrenuti da sa tog mesta ostavite kreativni pečat na svoju okolinu stvarajući u njemu svoja  remek-dela i važne poduhvate.

 

Preporučeni prozori: PREMIUM

Uz kupljen VELUX krovni prozor iz kategorije Premium, sa opšivkom EDW 2000 i spoljnom tendom MHL, na POKLON dobijate duo roletnu za zamračenje DFD(standard boje).

 

VELUX JESENJA AKCIJA

OD 5. OKTOBRA DO 19. NOVEMBRA

         Klikom na baner iznad odlazite direktno na stranicu: VELUX JESENJA AKCIJA

 

Foto: VELUX