PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Idealno rešenje za punjenje gadžeta

  • Objavljeno:
  • 11.3.2014

Mobilni telefoni, tablet i laptop računari i razni plejeri odavno su postali deo naše svakodnevice, a kako se njihov broj uvećava, tako se povećavaju i naši mali svakodnevni problemi. Gde sakriti sve te kablove i gde priključiti sve te uređaje kada dođe vreme za punjenje?

 

Ako pri tom ne živite sami pa se broj uređaja dodatno povećava, jedna od kreativnih ideja koje predstavljamo definitivno će biti pravo rešenje. Pogledajte kako izgledaju i kako se prave fioke i kutije za punjenje gadžeta koje će vas oduševiti.

 

1. Fioka za punjenje gadžeta

 

Najpraktičnije i najjednostavnije rešenje koje vam predstavljamo je fioka za punjenje gadžeta koju je veoma lako i brzo napraviti. Sve što je potrebno je da odaberete najdostupniju fioku, postavite razvodnik u njen zadnji deo, a kabl razvedete do najbliže utičnice za struju. Razvodnik možete pričvrstiti za fioku kako bi uvek bio fiksiran, a idealan položaj jeprikazan na fotografiji jer tako zauzima najmanje mesta i ostavlja više prostora za punjače.

 

 

2. Kutija za hleb

 

Da biste kutiju za hleb pretvorili u stanicu za punjenje gadžeta potrebno je da napravite otvor na poleđini ili dnu kutije i kroz njega ubacite razvodnik u unutrašnjost kutije, a potom i da napravite male proreze za kabl punjača baš kao što je prikazano na fotografiji. Uključivanjem punjača u razvodnik i sprovođenjem kabla do centralnog dela kutije dobićete vrlo praktično mesto za punjenje, na kojem možete obeležiti i poziciju za svaki pojedinačni uređaj. Spuštanjem poklopca možete i sakriti svoje gadžete, čime ćete uneti još više reda u svoj prostor.

 

 

3. Stara, nova ili ukrasna kutija

 

Potpuno identičan postupak instalacije razvodnika i punjača treba sprovesti i u slučaju stare, nove, ili ukrasne kutije, a uvek treba voditi računa da produžni kabl ima dovoljno utičnica za sve uređaje. Na jednoj strani napravite otvore za kablove punjača, na drugoj otvor za produžni kabl i kutiju ukrasite nekim detaljima po želji.

 

 

Na taj način dobićete idealno rešenje za punjenje gadžeta, odnosno više slobodnih mesta, a manje nereda. Za sve to vam je potreban samo jedan slobodan razvodnik sa više utičnica i malo vremena za njegovu instalaciju na odabrano mesto, a ako ste veliki zaljubljenih u gadžete, svakom možete napraviti specijalno mesto postavljanjem pregrada ili ispisivanjem njegovog naziva. 

 

Pogledajte još neke ideje koje vas mogu inspirisati da staru kutiju, slobodnu fioku ili neki drugi predmet pretvorite u kreativnu stanicu za punjenje uređaja.

 

 

 

 

Foto: pinterest.com