PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Efikasno i trajno rešenje protiv komaraca u vašem domu

  • Objavljeno:
  • 14.6.2016

Na pragu smo dugog i toplog leta koje uz sve svoje draži donosi i najezdu insekata, koji vrele letnje dane i noći mogu da pretvore u pravu moru. Naročito veliki problem mogu imati stanari potkrovlja, ali ukoliko imate VELUX krovne prozore, postoji odlično rešenje: VELUX komarnik.

 

VELUX komarnik ne dozvoljava ulazak insekata, a u isto vreme omogućava slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha u prostoriji. Ugrađuje se sa unutrašnje strane, na unutrašnju oblogu ili zid oko VELUX krovnog prozora ili bilo kog drugog prozora. 

 


   Kako odabrati odgovarajući tip prozora i visinu ugradnje u pet koraka (VIDEO)

   

   Došlo je vreme da zamenite stare prozore novim ili da prvi put opremate novi prostor, ali niste            sigurni u svoj izbor? Ne brinite. Odabir krovnog prozora je lakši nego što mislite.

 


 

Kada ne koristite komarnik, možete ga smestiti u mat aluminijumski okvir koji će ga u potpunosti maskirati. Na taj način je mrežica  sakrivena u kućištu i ne ometa pogled kroz prozor. 

 

 

Kada je komarnik spušten, prozor se otvara do ivice zida i unutrašnje obloge, što je sasvim dovoljno za ventilaciju. Takođe, u gornjem delu svih modela VELUX krovnih prozora, nalazi se ventilacioni preklop ili ventilacioni otvor koji omogućava provetravanje i kada je prozor zatvoren, bez obzira na spoljašnje uslove.

Upravljanje komarnikom  je jednostavno i možete ga podešavati iz prostorije, ručno, a takođe možete ga veoma lako i održavati brisanjem vlažnom krpom.

 

Veoma je bitno istaći i to da se VELUX komarnik može koristiti u kombinaciji sa svim tipovima VELUX unutrašnjih i spoljašnjih roletni.

 

 

Ugradnjom komarnika zaštitićete se od insekata i uživaćete u letnjim mesecima u vašem domu u potkrovlju. Za sve dodatne informacije možete pogledati sajt  www.velux.rs, ili  Facebook stranu www.facebook.com/VELUX.rs.

 

 

POKLON VAUČER 

 

Uz svaki kupljen komarnik u periodu od 13.06. do 15.07.2016. godine VELUX vam poklanja VAUČER za ugradnju komarnika u vrednosti od 1500 dinara, koji možete iskoristiti do 15.09.2016. godine.

 

Da biste iskoristili VAUČER ZA UGRADNJU KOMARNIKA (1500 dinara sa PDV-om) pozovite neku od preporučenih firmi za ugradnju ili pozovite VELUX kancelariju na 011 20 57 500.

 

 

Preuzmite poklon klikom na link: PREUZIMANJE VAUČERA  

 

Foto: VELUX