PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Dekoracija koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih

  • Objavljeno:
  • 28.6.2018

Venčanje predstavlja događaj koji se obično dešava jednom u životu, stoga se brojni parovi zaista potrude kako bi organizovali svoje slavlje baš onako kako su uvek zamišljali. Tada možete samo da zamislite koliko vremena, truda i planiranja bude uloženo u organizaciju savršenog venčanja, naročito ako ste planirali da vaše bude nešto posebno i da se izdvoji od ostalih.

 

Prostor za venčanje je jako bitan, ali osim toga su bitni još i dekorativni predmeti i detalji u kojima je zapravo čar, i razlog zbog čega su neka venčanja tako unikatnija od drugih. U nastavku teksta možete pročitati kakve dekorativne elemente možete da ubacite koje će i samo planiranje učniti mnogo zanimljivijim i mnogo manje stresnim.

 

Okačite papirne fenjere

 

Iako više nisu toliko neuobičajeni na venčanjima kao nekad, papirni fenjeri će pružiti posebnu i magičnu notu vašem prijemu. Ovakvi fenjeri su danas dostupni u velikom broju oblika i boja, najrazličitijeg mogućeg dizajna, tako da se možete orijentisati prema temi vašeg prijema, u slučaju da ste se odlučili za neku. Preporuka je da se vaše slavlje održi napolju ili noću da bi ovi fenjeri došli do punog izražaja, ali nećete pogrešiti ni ako njima ukrasite samo deo gde će se održati ceremonija vašeg venčanja iz snova.

 

 

Obrnuti kišobrani i suncobrani

 

Ovakva dekoracija je omiljena u mnogim evropskim gradovima, u kafićima, restoranima ili na ulicama, a pokazala se i kao odličan retro detalj na proslavama venčanja. Ako planirate da se vaše venčanje održi napolju, ovi kišobrani (ili suncobrani) ne samo da pružaju hlad, već predstavljau nesvakidašnju i posebnu dekoraciju koja se ne viđa stalno, a zbog koje ćete i kišobrane i suncobrane početi da posmatrate na drugi način.

 

Za potrebe vašeg prijema možete se odlučiti za obične, raznobojne kišbrane ili suncobrane, ili možete odabrati one sa tufnastim i prugastim printom, ili možda bele čipkaste, dizajnirane baš u duhu ovakve prilike.

 

 

Ambijentalno osvetljenje

 

Ako ne želite da osvetljenje prepustite sali, restoranu ili hotelu u jer vam se jednostavno ne dopada kako lusteri i svetiljke obavljaju posao, onda je vreme da u moru zanimljivih, ambijentalnih svetiljki, odaberete one koje vam se najviše sviđaju i koje se uklopiti u vaš plan.

 

Ovakvim svetiljkama možete jednostavno dekorisati stolove, okačiti ih na drveće ako imate venčanje u prirodi, ili staviti kao plutajuću dekoraciju ako ste se odlučili za prijem pored bazena ili jezerceta. Kako god da odaberete, bićete zadovoljni romantičnom atmosferom koju stvaraju, i koja će učiniti vaš dan nezaboravnim.

 

 

Table i krede za pisanje

 

Starinske table za pisanje kredom ipak nisu izumrle i nisu u potpunosti zamenjene tablama sa markerom, o čemu svedoči njihova upotreba na brojnim događajima svih vrsta, a vi to možete da iskoristite na potpuno drugom nivou, tako što ćete njima ukrasiti svoj prijem venčanja, tako što ćete napisati nešto romantično ili zanimljivo na njima, ili tako što ćete njima ukrasiti stolove gostiju i tako im omogućiti da i oni na neki način učestvuju.

 

 

Latice cveća

 

Latice cveća posute na stazi kojom ćete prvi put prošetati kao venčani par nakon čina venčanja, predstavljaju lepu i efektnu dekoraciju, koja ne mora čak ni biti ograničena samo na recepciju, već može predstavljati i lepu dekoraciju na samoj proslavi, na vama je samo da pustite mašti na volju, i da vidite gde bi najbolje izgledale, i da li su bolja varijanta za proslavu napolju ili unutra.

 

U slučaju da ste se odlučili da vaš pijem bude intiman i rezervisan samo za najbliže, onda laticama možete da okružite stolove i time na jedonstavan način ukrasite svoju proslavu.

 

 

Viseće girlande

 

U slučaju da ste prethodno odlučili da će tema vašeg venčanja biti orijentisana na prirodu, onda su viseće girlande sa ambijentalnim fenjerima i lampicama savšen izbor za vas. One se postavljaju tako da se nalaze tik iznad glava gostiju, tako da im nimalo ne smetaju, a opet ih transportuju u neki drugi svet, i doprinose celokupnoj magičnoj atmosferi.

 

Nadamo se da ćete neke od ovih dekorativnih elemenata iskoristiti i na svom venčanju, u svom stilu, i time učiniti taj dan još posebnijim i za vas i za vama drage ljude!