PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Da li je vreme za novo grejanje u vašem domu?

  • Objavljeno:
  • 9.4.2018

Nije slučajno što se od svih investicija baš kupovina novog grejanja naziva "zlatna investicija". Grejanje je najveća režijska stavka u našem kućnom budžetu svake godine, a paradoksalno zvuči to što upravo na grejanje obraćamo možda i najmanje pažnje i najteže se odlučujemo na njegovu zamenu.

 

Uostalom, zapitajte se da li se i vi u marketu često odlučujete za kupovinu namirnica koje su u tom trenutku na akciji (uštede su najčešće kreću do nekoliko desetina dinara), da li tragate za popustima i  kada kupujete kućne uređaje (uštede se najčešće kreću do nekoliko hiljada dinara), da li odlazite na sajmove putovanja, automobila i nameštaja upravo zbog popusta i specijalnih akcija? U više od 90% slučajeva, odgovor je – DA!

 

Sve su to kupovine sa jednokratnom uštedom –  jer uštedite deo novca samo u trenutku kupovine i nikada više. Postoje, međutim, kupovine koje štede konstantno - svakog dana, svakog meseca, svake godine. I zato tako paradoksalno deluje činjenica da se tako retko i teško odlučujemo na zamenu sistema za grejanje. Prvi korak uvek je najteži, a to je odgovor na pitanje da li u ovom trenutku zaista trošimo previše i da li kupovina novog grejanja može da opravda uložena sredstva.

Da bismo vam olakšali odgovor na ovo pitanje i pomogli pri finalnoj odluci, pripremili smo vodič baziran na četiri ključna pitanja koja u toj situaciji treba da postavite sami sabi:     

 

  1. Da li trošim previše?
  2. Kako da izbegnem greške?
  3. Kako da napravim pravi izbor?
  4. Koje dodatne trikove treba da znam?

 

 

Prateći ovo upotstvo kroz četiri koraka, doći ćete do pouzdanog odgovora na postavljeno pitanje, a kupovina grejanja zaista može postati vaša "zlatna investicija".

 

KRENITE U AKCIJU: 

 

1. KORAK: SAZNAJTE da li trošite previše novca na grejanje

2. KORAK: SAZNAJTE kako da izbegnete greške pri izboru novog grejanja

3. KORAK: SAZNAJTE kako da odaberete najbolji sistem za grejanje za svoj stan ili kuću

4. KORAK: SAZNAJTE kako još možete da štedite novac na grejanju