PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Brzo i lako: Tri ideje za dekoraciju uskršnje trpeze

  • Objavljeno:
  • 8.4.2015

Uz malo mašte napravite sami originalne dekoracije za uskršnju trpezu. Predlažemo vam tri ideje kako da brzo i lako uredite praznični sto ukrasima koji simbolizuju Uskrs.

 

Uskršnji zeka od salvete

 

Impresionirajte ukućane i goste jednostavnim, ali efektnim detaljem koji će vaš sto učiniti neodoljivim. Sledite uputstva iz video tutorijala i za samo par minuta napravite zeku od salvete. Možete koristiti papirnate ili platnene salvete, veličine 50x50 centimetara.

 

Ukrasni zeka od salvete ne mora da bude na vašoj trpezi samo tokom Uskrsa. Budući da će se njime najviše obradovati mališani, možete ga iskoristiti i za proslavu dečjeg rođendana i drugih radosnih događaja.

 

 

Prolećni prsten za salvete

 

Kreirajte sami šarene, prolećne prstenove za salvete i upotpunite praznični duh svoje trpeze. Sve što vam je potrebno su papir u boji po izboru, makaze, skalpel i selotejp. Ukoliko niste vešti u crtanju, preuzmite šablon iz naše foto-galerije ili jednostavno pustite maštu na volju i napravite svoj cvetni aranžman za najradosniji hrišćanski praznik.

 

 

Origami korpica za jaja

 

Uskršnje korpice podjednako su važan ukras baš kao i jaja koja ćete u njih smestiti. Zato budite kreativni i sami napravite origami korpice u obliku zeca. Od materijala biće vam potreban samo dvobojni papir veličine 18x18 centimetara. Pratite uputstvo iz video tutorijala i uz malo strpljenja i truda kreirajte ove zanimljive korpice, koje kasnije možete koristiti za odlaganje nakita i dragih sitnica.

 

 

Ukoliko još niste smislili na koji način ćete ofarbati uskršnja jaja, predlažemo vam da ih ove godine ukrasite dekupaž tehnikom. Pogledajte i zanimljive ideje kako da dekorišite svoj dom tokom Uskrsa i priredite nezaboravnu prazničnu atmosferu svojim ukućanima i gostima.

 

Foto: Brit.co, Nexttonicx.com, Homeheaven.com.au