PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Besplatne konsultacije za sve nedoumice oko ugradnje krovnih prozora

  • Objavljeno:
  • 20.9.2019

Do zime je ostalo još samo par meseci i vrlo malo lepog vremena kada je moguće renovirati potkrovlje. Za sve vas koji biste želeli više svetlosti i svežeg vazduha u mračnom potkrovlju, ili da jednostavno zamenite stare prozore novim, kompanija VELUX je organizovala besplatne posete i konsultacije stručnjaka, koji će vam pomoći da donesete pravu odluku u vezi sa proizvodima koji su vam potrebni.

 

Svi smo nekada bili u situaciji kada nam je bio potreban savet stručnjaka, jer sami ne možemo da procenimo koji proizvodi su nam najpotrebniji i kako odabirom adekvatnih možemo unaprediti kvalitet svog života. Zato će vam ove konsultacije biti od višestruke koristi.

 

 

Proces prijave je vrlo jednostavan. Popunite kontakt formu na sajtu ili pozovite broj telefona 011/2057500 svakog radnog dana od 08 do 16:30 časova. Kolege iz korisničkog servisa će se javiti i popričati sa vama vezano za sve nedoumice koje imate. Za vas će biti otvoren poseban nalog u sistemu, sa svim detaljima vašeg upita. U zavisnosti od grada u kom se nalazite, u roku od par dana, kontaktiraće vas kolega – predstavnik prodaje, koji će zadužen za vaš region. Posle zakazane posete, kolege će doći i obaviti pregled prostora, izmeriti nagib krova, ili ukoliko menjate prozore, izmeriti veličinu otvora i preporučiti adekvatnu zamenu.

 

 

U VELUX katalogu, koji ćete dobiti prilikom posete, pored prozora, možete odabrati i prateći aksesoar u vidu: unutrašnjih i spoljašnjih roletni, spoljne mrežice, komarnika. Takođe, korisno je imati informaciju zašto odabrati prozore sa donjim ili gornjim upravljanjem, dvostrukim ili trostrukim staklom. Pored prozora, potrebno je odabrati i određenu opšivku, koja zavisi od tipa krovnog pokrivača. Svakako, kolege će vam preporučiti i opšivku i dodatnu opremu za ugradnju prozora, pa će celokupna specifikacija biti urađena na licu mesta.

 

 

Za sve vas, kojima je potrebno više prostora u potkrovlju, ispod zidne kosine, kolege će predložiti krovnu kućicu, proizvod koji se sastoji od 4 ili 6 prozora. Kod ovog proizvoda možete odabrati Standard proizvode i čak kombinovati ih sa Premium prozorima: Panorama, prozori sa daljinskim upravljanjem INTEGRA SISTEM, vertikalni elementi.

 

Ukoliko želite balkon, a nemate dozvolu ili je nagib krova oštar, VELUX ima rešenje: VELUX CABRIO balkon. Tu je i VELUX krovna terasa, za sve vas koji imate izlaz i donje, vertikalne elemente, neophodne za ugradnju ovog rešenja. Zahvaljujući ovim proizvodima, imaćete omogućen izlazak napolje, kao i mnogo više dnevne svetlosti.

 

 

Posle savetovanja sa našim predstavnikom prodaje, na redu je kupovina proizvoda kod ovlašćenih distributera i zakazivanje majstora. Odabrane proizvode kupujete direktno kod ovlašćenih distributera, a najbliže vama možete pronaći na ovom linku.

 

Na toj stranici možete pronaći i obučene majstore, koji po zakazivanju termina dolaze na vašu adresu i kreću sa poslom. Ugradnja prozora se obavlja u roku od par sati istog dana, tako da ne morate brinuti o tome da ćete biti bez prozora danima. U VELUX majstore možete imati potpuno poverenje, pošto će tokom posla biti maksimalno posvećeni ugradnji i neće ostaviti nered za sobom. Budite slobodni da se i sa njima dodatno konsultujete oko proizvoda, ukoliko je to potrebno.

 

 

I voila! Sve je spremno za uživanje u svežem i svetlom prostoru. Ne zaboravite samo da je potrebno i redovno održavanje i servisiranje proizvoda, koje takođe možete zakazati direktnim kontaktom majstora ili VELUX kancelarije.

 

Foto: VELUX