PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Analogni sto-podsetnik

  • Objavljeno:
  • 17.11.2015

Studentkinja Koledža za umetnost i dizajn u Mineapolisu Kirsten Kamara (Kirsten Camara), inspirisana načinima na koje pamtimo prošlost, kreirala je sto sa jednim kilometrom belog papira na koji možemo da prenesemo sve što je potrebno da zapamtimo.

 


   Najkreativniji stolovi za dom i kancelariju

 

   Pomislili biste da postoji samo ograničen broj načina da četiri noge i daska formiraju sto, ali              nesvakidašnji i beskrajno maštoviti primeri koje vam predstavljamo uveriće vas u suprotno.

 


 

 

Kilometar papira sačuvaće sve brojeve telefona, adrese, ideje, poruke i podsetnike koji su vam bitni tog dana, nedelje ili čak godine, i biti vam stalno pred očima. Kada je sto prekriven porukama, nacrtima ili crtežima, prosto okrenete ručicu i površina stola će ponovo postati belo platno spremno za nove ideje.

 

Kirstenin sto napravljen je od čvrstog drveta javora, staklenog panela i velike rolne papira. Sto se ne nalazi u prodaji, ali uz pomoć šematskog plana možete videti šta je sve potrebno za izradu ovakvog stola i koristiti ga u svom domu za rad ili zabavu.

 

 

 

 

Foto: kcamara.com