PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

6 koraka za lako čišćenje ravne ploče na šporetu

  • Objavljeno:
  • 29.5.2018

Čišćenje ravne ploče na šporetu može predstavljati izazov zbog delikatne staklene površine koja je podložna grebanju, naročito ako se koriste abrazivne krpe i snažna sredstva za čišćenje. Stoga vam otkrivamo kako da na veoma jednostavan i brz način, u samo šest koraka, očistite šporet sa ravnom pločom, bez opasnosti da je oštetite.

 

Pre nego što počnete sa čišćenjem šporeta, obavezno proverite da li je isključen i uklonite mrvice hrane zaostale od kuvanja kako biste olakšali čišćenje trvdokornih mrlja. A ako razmišljate i o kupovini novog šporeta, obavezno pogledajte kompletnu ponudu standardnih i inovativnih šporeta koji su dostupni na domaćem tržištu. 

 

POKLON IZNENAĐENJE: VELIKA NAGRADNA IGRA 

 

1. Napunite činiju toplom vodom, sipajte deterdžent – napravite penu

 

 

2. Po šporetu pospite sodu bikarbonu

 

 

3. Natopite krpu u činiju sa deterdžentom, iscedite je ali da ostane mokra

 

 

4. Natopljenu krpu postavite preko šporeta sa sodom bikarbonom i sačekajte 15 minuta

 

 

5. Nakon toga vlažnom krpom oribajte šporet i ostatke prljavštine i sode uklonite sunđerom

 

 

6. Ako imate šporet sa komandama osetljivim na dodir, izbegavajte ih zbog senzora

 

 

Ako planirate opremanje stana ili kuće uređajima za domaćinstvo, obavezno iskoristite i dodatan popust i do 50% na kupovinu Gorenje proizvoda iz raznovrsnog asortimana kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, kao i iz inovativne i dizajn kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnera današnjice, i to povodom otvaranja još jednog objekta "Gorenje Studio" u Beogradu. Ne propustite sjajnu akciju – osvežite svoj dom i uštedite i do neverovatnih 50% u svim Gorenje Studio objektima širom zemlje

 

Foto: Gorenje