PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

10 sjajnih načina da upotrebite farbu za table u kući

  • Objavljeno:
  • 11.8.2015

Mat crna farba više nije rezervisana samo za tablu u učionici. Otkrijte 10 dekorativnih i korisnih načina da iskoristite farbu za table i u svom domu.

 


   Kako da napravite farbu za table u kući 

 

   Da li ste znali da farbu za zid na kojem možete da iskažete svoju kreativnost ili organizaciju,              veoma lako možete da napravite i sami?

 


 

1. Stočić za kafu

 

Po ovom stočiću i deca smeju da crtaju, a da ne budu kažnjena! Čak će i vaša umetnička duša biti oduševljena što može da se iskaže uz jutarnju kaficu.

 

                              

 

2. Čaše za vino

 

Umočite postolja vinskih čaša u farbu za tablu i ne samo što će izgedati lepo i neobično, nego  više neće biti zabune koja je čija čaša.

 

                                

 

3. Stari prozor

 

Ofarbajte stakla starinskog prozora i dobićete originalnu dekoraciju koju možete okačiti ili nasloniti na zid ili staviti na komodu.

 

                              

 

4. Daska za sečenje

 

Oduševite vaše goste dekorativnim podmetačem za meze. Ofarbajte ivice daske za sečenje i ispišite vrste sireva ili napišite poruku. Prijatno!

 

 

5. Kutije za skladištenje

 

Potraga za omiljenom igračkom ili knjigom biće mnogo lakša ako vaše dete nauči da razvrstava svoje stvari i obeležava kutije.

 

 

6. Staro ogledalo

 

Ako imate staro, izguljeno ogledalo koje je izgubilo svoju funkciju, transformišite ga u glamurozan dekorativni detalj koji će, pri tom, biti i mesto gde ćete ostavljati poruke i podsetnike.

 

 

7. Uzglavlje kreveta

 

Ako imate drveni krevet, njegovo uzglavlje vrlo lako može postati savršena osnova za ostavljanje romantičnih poruka osobi na drugoj polovini kreveta. Ako na vašem krevetu ne postoji uzglavlje, ofarbajte zid iznad kreveta i kredom ga nacrtajte. Još ideja za alternativno uzglavlje možete pronaći među 6 kreativnih uzglavlja za krevet.

 

 

8. Poklopac za tegle

 

Zaboravite na lepljenje nalepnica na tegle, ovo je mnogo lakši način da prepoznate svoju zimnicu ili začine.

 

 

9. Saksije

 

Više nećete mešati začinsko bilje uz saksije po kojima možete da pišete.

 

 

10. Podmetači za čaše

 

Još jedna sjajna ideja kako da uvek znate koja je vaša čaša. Ofarbajte podmetače, napišite imena, neku poruku ili nešto nacrtajte.

 

                              

 

Koliko efektno farba za tablu izgleda u enterijeru možete videti  i u savršeno uređenim stanovima do 50 kvadrata i urbanim stanovima sa dušom.

 

Foto: housebeautiful.com