PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Uređaj koji sam pere i pegla

  • Objavljeno:
  • 8.8.2014

Sistem "Swash" je uređaj koji kombinuje nekoliko funkcija – čisti i pegla garderobu, uklanjajući pritom mrlje i neprijatne mirise. "Swash" značajno štedi vreme, omogućavajući da svoj omiljeni komad garderobe dovedete u perfektno stanje za samo 10 minuta. 

 

"Swash" štedi novac za električnu energiju, sredstva za pranje i za hemijsko čišćenje. Produžava život odeće sprečavajući spiranje boja, uklanja mrlje i ostavlja odeću mirisnom. Preporučuje se za većinu tkanina, uključujući vunu, pamuk, likru, poliester, kašmir, šljokice i čipku, a ne preporučuje se za one najosetljivije – svilu, kožu, somot, krzno ili antilop.

 

 

Napredna tehnologija radi po principu super fine magle koja opušta i čisti tkaninu, a brzi sistem cirkulacije toplote lako je suši. Visine je 130 cm, 76 cm širine, dubine 42 cm, koristi standardnu zidnu utičnicu i ne zahteva priključak za vodu. Pored odličnog dizajna, za kratko vreme ovaj uređaj će učiniti da zaboravite na pranje, sušenje, peglanje i hemijsko čišćenje.

 

Cena ovog uređeja trenutno iznosi 499 dolara, a detaljne karakteristike možete videti na zvaničnom sajtu ovog proizvoda.

 

 

Foto: swash.com