PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Uređaj koji će zameniti telefone

  • Objavljeno:
  • 7.4.2014

Nokia će uskoro lansirati nov izum koji omogućava telefoniranja bez telefona u rukama pod nazivom “Nokia Fit”. Ovaj uređaj će biti napravljen od mekanog silikona, gume i metala, biće vodootporan i veoma lagan za nošenje.

 

Korisnike ovog uređaja posebno će obradovati činjenica da ovaj uređaj ne zrači, tako da nema nikakav negativan uticaj na zdravlje. Upotreba je veoma jednostavna, baš kao i signalizacija, pa će korisnici vibracijama biti obaveštavani o dolaznim pozivima i drugim notifikacijama, a gedžet će biti opremljen i sa nekoliko dugmića, koji će se zahvaljujući ergonomičnom dizajnu lako koristiti.

 

Uređaj vibrira i svetli i u slučaju propuštenog poziva ili primljene poruke, kao i kada je baterija na izdisaju. Sportistima i onima koji posebno vode računa o svom zdravlju posebno će se svideti to što će ovaj mali uređaj verovatno moći da prati i neke fitnes parametre, kao što je krvni pritisak, ali će sve dodatne mogućnosti biti precizirane naknadno.

 

Ako ste ljubitelji originalnih uređaja koji će menjati naše svakodnevne aktivnosti u budućnosti, definitivno će vas oduševiti i magični prsten “Ring”, kao i ogledalo budućnosti, o kojima smo pisali u prethodnom periodu. 

 

 

Foto: Issam Trabelsi