PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ugradni aparati za savršeno uklapanje u svaku kuhinju

  • Objavljeno:
  • 24.7.2018

Ugradni aparati u domaćinstvu postaju sve popularniji zbog njihove praktičnosti, uštede prostora i velike fleksibilnosti, a mi vam predstavljamo četiri ugradna aparata koja su savršen izbor za svaki dom.

 

Potreba za ugradnim aparatima posebno dolazi do izražaja u kuhinjama, kako zbog ograničene kvadrature koja je dostupna vlasnicima, tako i zbog imperativa da se prostor za pripremanje hrane učini što praktičnijim i funkcionalnijim kako bi sve bilo na dohvat ruke.

 

Rerne i ploče za kuvanje kao nezaobilazni deo svake kuhinje posebno su važni elementi, pa ćemo početi upravo od ovih aparata. A kada laka i jednostavna priprema hrane uz pomoć ovih aparata i uživanje u kulinarskim poslasticama bude završena, vreme je i za čišćenje. Stoga vam preporučujemo i jednu od najpraktičnijih mašina za pranje sudova koje će najdosadnije kuhinjske poslove obaviti umesto vas.

 

1. Ugradne rerne inspirisane tradicionalnim pećima na drva

 

Karakteristični zaobljeni oblik je jedna od najznačajnijih karakteristika Gorenje ugradnih rerni. Inspirisana tradicionalnim pećima na drva, omogućava da se topli vazduh kreće slobodno. Pošto se hrana zagreva ravnomerno i sa svih strana, i uvek je izuzetno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra. U kombinaciji sa ventilacijskim sistemom MultiFlow 360˚, omogućava pečenje na svih 5 nivoa istovremeno.

 

MultiFlow 360° garantuje optimalno kruženje vazduha unutar rerne. Zbog pametno pozicioniranih otvora ventilacije na zadnjem zidu i unikatnog zaobljenog oblika, vazduh se širi ravnomerno kroz rernu. Ventilator gura topao vazduh kroz čitavu zapreminu rerne, što omogućava perfektno pečenje hrane sa svih strana. Dinamičko kretanje vazduha omogućava istovremeno pečenje na više nivoa bez mešanja mirisa i ukusa.

 

 

2. Parne rerne za ukusniju i zdraviju hranu

 

Gorenje kombinovane rerne na paru  karakterišu odlične performanse kuvanja na pari koju proizvode bez kapljica vode. Ovo sprečava da hrana bude gnjecava, zadržava nutritivne sastojke i održava vlažnost hrane i pun ukus. Idealna je i za odmrzavanje pošto vruća para ravnomerno okruži hranu bez stvaranja pregrejanih tačaka.

 

MultiSteam 360° omogućava da specijalni ventilator paru koja uđe u rernu kroz brojne otvore raspoređuje jednako, dajući hrani nežan i pažljiv osećaj. Jedan rezervoar vode je dovoljan za čitav proces kuvanja tako da nije potrebno dodatno otvaranje rerne i rezervoara, što štedi vreme i energiju i poboljšava ukupan rezultat kuvanja na pari. Hrana pripremljena na pari zadržava svoje nutritivne vrednosti i ne zahteva dodatno ulje.

 

 

3. Superiorne ugradne ploče

 

Indukcijske ploče za kuvanje zagrevaju dvostruko brže od plinskih ploča za kuvanje, što ih čini u poređenju mnogo ekonomičnijim i sigurnijim. Indukcijska ploča zagreva samo dno posude dok ostatak površine ploče ostaje hladan i siguran za dodirivanje. Temperatura se podešava odmah, jednostavnim dodirom, što sprečava opasnost od kipljenja. Sa ovom pločom za kuvanje, topljenje čokolade, priprema sofisticiranih soseva i ostale temperaturno osetljive majstorije postaju jednostavan zadatak.

 

 

Iqsteam koji čuva vitamine omogućava kuvanje na pari sa veoma malo vode. Potrebno je svega 0.5 dl vode za pripremu 1 kg povrća. Ona aktivno sprečava hranu od prekuvavanja, što je postignuto senzorskom kontrolom. Ova funkcija zadržava vitamine, minerale i prirodnu boju povrća.

 

PowerBoost Supreme omogućava izuzetno intenzivnu toplotu posudi i drastično smanjuje vreme čekanja. Potrebno je samo 4.2 minuta da se zagreje 2l vode, što je izuzetno vremenski efikasno. Ova se karakteristika može pronaći kod Superior modela Gorenje indukcijskih ploča.

 

 

4. Prilagodljive mašine za pranje sudova

 

Nove SmartFlex mašine za pranje sudova se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama zahvaljujući širokom rasponu funkcija i unutrašnjosti koja je u potpunosti podesiva i fleksibilna. Korpe su opremljene istaknutim pokretnim elementima i prilagodive su, kako bi raspoređivanje sudova bilo što lakše. Svaki detalj je pažljivo osmišljen, kako bi rukovanje sudovima bilo što jednostavnije.

 

Senzori koji detektuju nivo zaprljanosti vode uz pomoć automatskog programa pranja, omogućavaju da mašina mnogo bolje od mene proceni koliko su sudovi zaprljani, i na osnovu toga bira dužinu i intenzitet pranja. Za brzinsko pranje sudova, tu je SpeedWash program. Ubaciš sudove, popiješ kafu i za 15 minuta sve bude gotovo!

 

Glavni razlog za kupovinu mašine za sudove uglavnom je ušteda vremena, ali sa SmartFlex-om se dobija i mnogo više od toga. QuickIntensive smanjuje potrošnju vode i struje prilikom bržeg pranja više zaprljanih sudova, dok IonTech program, uz pomoć prirodnog procesa jonizacije održava svežinu unutrašnjosti mašine u kojoj su ostavljeni prljavi sudovi.

 

 

POKLON AKCIJA uz ugradne aparate za savršenu kuhinju

 

Gorenje ugradni aparati su vaši personalni asistenti u kuhinji, koji će se pobrinuti za sve sitnice oko kuvanja i bavljenja sudovima. Svi se mogu pohvaliti jednostavnom upotrebom, naprednim funkcijama i odličnom energetskom efikasnošću. Uz Gorenje ugradne aparate, brzo i zdravo kuvanje je najzad moguće!

 

I to nije sve. Do kraja avgusta, Gorenje vam poklanja praktične male kućne aparate uz svaki model ugradne rerne, ugradne staklokeramičke ploče za kuvanje ili ugradne mašine za pranje sudova.

 

Uz sve modele ugradnih staklokeramičkih ploča za kuvanje, na poklon dobijate štapni mikser HBX 601 W.

 

Uz sve modele ugradnih rerni, na poklon dobijate mini gril / toster SM 701 GCW.

 

Uz sve modele ugradnih mašina za pranje sudova, na poklon dobijate ketler K 17 WE.