PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Točak koji svaki bicikl pretvori u električni

  • Objavljeno:
  • 6.6.2018

Ako razmišljate da stari bicikl zamenite za električni, to možete uraditi i na nešto drugačiji način. Koristeći samo ključ, svako može da od svog bicikla napravi električni. Dovoljno je da se prednji točak standardnog bicikla zameni za "EvoWheel", a sve to je moguće za samo 30 sekundi.

 

Inovativni točak dolazi u tri modela (za gradsku vožnju ili duža putovanja) i više različitih dimenzija koje odgovaraju na 95% modela bicikala. Omogućiće vam da pređete i do 90 kilometara brzinom do 32 kilometra na čas, i da pri tom kontrolišete vašu vožnju pomoću aplikacije.

 

 

"EvoWheel" nudi pet režima vožnje kako bi se prilagodio trenutnim zahtevima vozača. Tako, na primer, ako žurite i ne želite da dođete mokri i zadihani na posao, idealno rešenje je režim u kojem električni točak konstantno obezbeđuje 60% snage potrebne za vožnju.

 

 

Za optimalno uživanje u vožnji, "EvoWheel" može da asistira sa manje snage na početku vožnje i pojačava je kako vreme odmiče. Režim za vežbanje je kreiran tako da naizmenično pruža u toku vožnje period za zagrevanje, vežbanje, a zatim i period za oporavak.

 

 

 

Manuelni mod prepušta odluku o snazi vozaču, dok sjajan mod za uspinjanje omogućava da unesete u aplikaciju nagib brda na koje se penjete kao i potrebnu snagu, a gde god je nagib brda manji od unetog, točak pruži manje snage i time čuva energiju i produžava domet.

 

 

 

Sva podešavanja moguća su putem telefona ili displeja koji se postavi na guvernalu.

Kampanja za finansiranje ovog sjajnog projekta pokrenuta je na sajtu Indiegogo.

 

 

Foto: EvoWheel