PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

 

Televizor od milion funti

  • Objavljeno:
  • 1.6.2017

Dimenziju ovog televizora su zapanjujuće, kvalitet slike fascinantan, baš kao i cena. 

 

Mnogo je stvari koje možete kupiti za milion funti, ali najčešće nećete ni pomisliti na televizor. Međutim, britanska kompanija Titan Technology postala je prvi proizvođač koji je napravio televizor džinovskih dimenzija za korišćenje u kući i rešila da papreno naplati to zadovoljstvo.

 

U pitanju je televizor Titan Zeus Ultra HD TV, čije su dimenzije zapanjujuće, 8 metara širine i 5 metara visine. Na njemu se nalazi 370-inčni panel koji ima mogućnost emitovanja 4K rezolucije (4x full HD) i može se pohvaliti sa svojih 65 miliona boja. Ekran je dizajniran tako da se može koristiti i unutra a i napolju.

 

U cenu je uračunata instalacija, ali i dostava budući da sa težinom od skoro jedne tone i odgomnim dimenzijama zahteva i specijalnu isporuku.

 

Foto: titanscreens.com