PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Stižu telefoni budućnosti

  • Objavljeno:
  • 13.3.2018

Iako se o tome u javnosti još uvek ne govori tako često, IT giganti "iza kulisa" već uveliko rade na tome da pametne telefone kakve danas poznajemo zauvek pošalju u istoriju.

 

Baš kao što pre 10 godina nismo mogli ni da pretpostavimo kako će izgledati mobilni telefoni današnjice, tako danas ne možemo ni da zamislimo kaliko će se oni transformisati za samo nekoliko godina. Nadmetanje oko toga ko će kreirati bolji, brži i moćniji smartfon više nije glavna bitka u okršaju najvećih proizvođača mobilnih telefona na svetu. Ona najbitnija vodi se "iza zavesa". A cilj je samo jedan – poslati pametne telefone zauvek u istoriju. Pitanje više nije da li će se to dogoditi, već ko će i kada to prvi učiniti.

 

Nova era mobilnih telefona iznedriće jedan novi uređaj koji se već sada naziva "inteligentni telefon". Naizgled isti kao i "pametni" (smartfon), suštinski potpuno drugačiji. Za razliku od smartfona koji obavlja samo jednostavne funkcije, telefon budućnosti biće uređaj koji koristi veštačku inteligenciju i funkcioniše kao naš lični asistent.

 

Biće u stanju da predvidi naše potrebe i zahteve čak i pre nego što ih izgovorimo, i što je još bitnije – biće sposoban da na iste momentalno odgovori. Inteligentni telefon, zahvaljujući tome što je zasnovan na veštačkoj inteligenciji, moći će da uči način na koji razmišljamo i osećamo i da se u skladu sa tim prilagođava svom vlasniku.

 

Nastavak teksta pročitajte u štampanom izdanju časopisa KUĆA STIL br. 280-281 i otkrijte šta je ekskluzivno otkrio direktor kompanije "Huawei" Ričard Ju po pitanju telefona budućnosti, njihovom funkcionisanju, ali i kada će se ovi telefoni pojaviti na tržištu. 

 

U novom broju KUĆE STIL vas očekuju i druge sjajne priče:

 

- PROGLASITE RAT NEREDU: Otkrivamo 12 načina na koje nered ugrožava vaš život, ali i kako da uvedete red u svaku prostoriju svoga doma.

- Predstavljamo savršen dom 2018. i najnovije trendove u uređenju enterijera sa Sajma nameštaja u Kelnu.

- Ekskluzivni intervju sa dizajnerom Damjanom Geberom: Kako dizajn prostora utiče na život.

- Dva perfektna doma iz Srbije: Stan od 115 m² u Novom Sadu i izvanredna kuća u Kragujevcu.

- Nova vila lorda Rotšilda.

- Trendovi u uređenju bašte 2018.

- GLOBTROTER: Grad u kojem žive najsrećniji ljudi na svetu.

- Čudesni muzej hleba. 

 

I još mnogo toga vas očekuje u najnovijem broju našeg magazina. Zato potražite svoj primerak na najbližem kiosku, na Novinarnici ili se pretplatite na naše izdanje preko našeg portala www.kucastil.rs