PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Stiže nova era bežičnih slušalica

  • Objavljeno:
  • 12.2.2014

Tim dizajnera iz kompanije Sony potrudio se da olakša svakodnevne aktivnosti svim ljubiteljima  tehnologije na čijim su listama svakodnevnih obaveza podjednako zastupljeni naporan trening, komunikacija sa poslovnim saradnicima, ali i preslušavanje novog albuma omiljenog benda.

 

Kako bi odgovorili na potrebe svih onih koji uživaju u aktivnom životu, dizajnirane su potpuno nove, atraktivne MDR-AS700BT bežične slušalice, koje omogućavaju i do devet sati konstantnog uživanja u muzici.

 

Ove Stilizovane slušalice kombinuju fleksibilnost sa visokim kvalitetom zvuka, zahvaljujući impresivnom dinamičkom drajveru od 30mm, a moderan dizajn i besprekorna funkcionalnost glavni su aduti ovog novog uređaja kompanije Sony.

 

Pored toga što su otporne na prskanje vode, ali i veoma udobne, ove slušalice su dizajnirane tako da udobno prijanjaju uz vrat korisnika kako bi uvek bile na mestu, čak i za vreme najnapornijeg treninga. Zahvaljujući NFC tehnologiji i Bluetooth konekciji, veoma lako ćete se povezati sa vašim pametnim telefonom ili plejerom, što je još jedna velika prednost ovih slušalica.

 

Da su čelni ljudi kompanije Sony mislili na sve potvrđuje i činjenica da ove MDR-AS700BT slušalice sa ugrađenim mikrofonom omogućavaju i da veoma jednostavno odgovorite na telefonski poziv ili da se prebacite sa jedne telefonske linije na drugu, bez većeg napora.

 

Ove atraktivne slušalice sasvim izvesno će postati jedan od najtraženijih proizvoda u svojoj kategoriji, a dostupne su u narandžastoj i plavoj boji kako bi podjednako bile prilagođene pripadnicima oba pola.