PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Solarni sistem za svako domaćinstvo

  • Objavljeno:
  • 21.7.2016

Ako već duže vreme razmišljate o korišćenju solarne energije u svom domaćinstvu, ali tragate za izuzetno jednostavnim sistemom koji ne zahteva velike radove, troškove i brojne radnike,  Smartflower POP idealno je rešenje za vas. 

 

Solarni sistem "Smartflower POP" osmišljen je kao najjednostavniji sistem za korišćenje solarne energije u domaćinstvu jer ne zahteva instaliranje solarnih panela, a dovodi solarnu energiju u vaš dom na veoma jednostavan način.

 


   Google otkriva da li se solarni sistem isplati na vašoj kući

 

   Google je odlučio da mapira količinu sunčeve svetlosti koju prima svaki krov i tako pomogne            ljudima da se odluče da li im se isplati da ulože novac u solarne panele.

 


 

U pitanju je sistem koji funkcioniše po principu "sve u jednom" (all in one), generiše u proseku oko 4,000 kWh energije godišnje, što je, poređenja radi, potreba jednog prosečnog domaćinstva u centralnoj Evropi. To znači da ovaj sistem proizvodi dovoljno energije za celo domaćinstvo.

 

Sistem koristi praćenje Sunca po dve ose kako bi prikupljao energiju tokom celog dana, a noću se automatski sklapa i ponovo rasklapa ujutru. Isporučuje kao kompletan sistem i pušta se u rad za samo sat vremena, što ga čini najbržim sistemom za solarnu energiju u domaćinstvu.

 

Ovaj sistem nagrađen je zbog svoje inovativnosti prestižnim "Red Dot Award" priznanjem za 2016. godinu za napredni inženjering, lepu estetiku i inspirisanje ljudi da žive na održiv način. Više detalja o sistemu možete pronaći na zvaničnom sajtu proizvoda Smartflower POP.

 

U video zapisu koji sledi pogledajte kako izgleda montaža i kako Smartflower POP funkcioniše u praksi.