PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

SmartFlex mašine za sudove: Savršeno rade umesto vas

  • Objavljeno:
  • 14.4.2017

Lista obaveza koje završim u toku dana je duga. Navikla sam na dinamično okruženje i dobro se nosim sa tim - ipak, kada stignem kući želim da se posvetim klincima i mužu. Ali kako kad me tik iza njihovih osmeha i zagrljaja sačeka sudopera puna prljavih sudova? Zato sam odlučila da se ozboljnije pozabavim ovim problemom. Rešenje sam pronašla u novoj Gorenje SmartFlex mašini za pranje sudova.

 

 

Moj suprug obožava da isprobava nove recepte za ručakdok mu naša kćerka pomaže. Obožavam ga zbog toga, ali ne i količinu prljavih sudova koju njih dvoje ostave za sobom u kuhinji. Moja nova Smart Flex mašina prilagođava proces pranja nivou zaprljanosti, tako da ne moram više da vadim i ispiram već spakovane sudove iz mašine da bih bila sigurna da će se lepo oprati.

 

 

Senzori koji detektuju nivo zaprljanosti vode uz pomoć automatskog programa pranja, omogućavaju da mašina mnogo bolje od mene proceni koliko su sudovi zaprljani, i na osnovu toga bira dužinu i intenzitet pranja. Za brzinsko pranje sudova, tu je SpeedWash program. Ubaciš sudove, popiješ kafu i za 15 minuta sve bude gotovo!

 

Glavni razlog iz kog sam se odlučila da kupim mašinu za sudove bio je ušteda vremena, ali sa SmartFlex-om sam dobila i mnogo više od toga. QuickIntensive smanjuje potrošnju vode i struje prilikom bržeg pranja više zaprljanih sudova, dok IonTech program, uz pomoć prirodnog procesa jonizacije održava svežinu unutrašnjosti mašine u kojoj su ostavljeni prljavi sudovi.

 

 

SmartFlex mašine za pranje sudova se, zahvaljujući širokom rasponu funkcija i unutrašnjosti koja je fleksibilnai podesiva za različite oblike i veličine posuđa,  u potpunosti prilagođavaju potrebama korisnika. Istovremeno, snažni Inverter PowerDrive motor je zadužen za energetsku efikasnost i duži životni vek aparata.

 

Zahvaljujući pouzdanosti i kvalitetu, Gorenje na sve SmartFlex mašine daje 5 godina garancije, kao i 10 godina garancije na savremeni Inverter PowerDrive motor. Neke stvari u životu vredi čekati. Čekanje mašine za pranje sudova sigurno nije jedna od njih – zato je tu Smart Flex.

 

 

 

 

 

Foto, Video: Gorenje