PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Smart cooking uz Gorenje ugradne ploče i rerne

  • Objavljeno:
  • 18.10.2018

Svi ponekad poželimo da poput najvećih gastro magova pripremimo izvrstan obrok kako bismo obradovali drage goste. A onda kad pogledamo profesionalnu opremu tih majstora, pomislimo da nam je spremanje vrhunskih jela nedostižno.

 

Međutim, da je to zabluda uveravaju nas iz kompanije Gorenje i to svojom naprednom generacijom ugradnih aparata koja će svačiju kuhinju pretvoriti u pravo kulinarsko carstvo.

 

Veliki izbor ugradnih ploča i rerni dizajniranih sa posebnim fokusom na detalje, omogućavaju jednostavno i bezbedno korišćenje, uz mnoštvo funkcija pomoću kojih svako može da kuva poput profesionalca.

 

 

Smart cooking uz IQcook indukcione ploče

 

Indukcione ploče, pored savršene ekonomičnosti, omogućavaju dvostruko brže i sigurnije pripremanje obroka - zagrevaju samo dno posude do željene temperature, dok ostatak površine ostaje hladan. Potrebno je, na primer, samo 4.2 minuta da se zagreje 2l vode.

 

IQcook ploča za kuvanje sa senzorskim upravljanjem jednostavno će svako jelo učiniti savršenim. Zahvaljujući senzoru unutar ploče i senzoru koji stavite na poklopac šerpe, kuvanje je kontrolisano i IQcook kuva sama.

 

Zagorelo, prekuvano jelo je prošlost. Topljenje čokolade, priprema sofisticiranih soseva i ostale temperaturno osetljive majstorije sada postaju jednostavan zadatak. Sa ovakvim smart kuvanjem poželećete da svakodnevno isprobate nove kulinarske čarolije baš u svojoj kuhinji.

 

 

Kombinovana rerna na paru i kompakt rerna

 

Najviši kvalitet kulinarskih eksperimenata omogućava nam i Gorenje kombinovana rerna na paru. Priprema na pari je najzdravija opcija kuvanja jer se proizvodi tzv. suva para, bez kapljica vode koja zadržava sve nutritivne sastojke i pun ukus hrane. Prilikom pripreme, para ulazi u rernu kroz brojne otvore, a specijalni ventilator je raspoređuje jednako, pažljivo tretirajući hranu. Na vama je samo da otvorite rernu i uživate u mirisima i ukusima. Idealna je i za odmrzavanje pošto vruća para ne narušava prirodni sastav namirnica.

 

Za izuzetnu funkcionalnost i racionalnu upotrebu kuhinjskog prostora tako važnim za savremen princip funkcionisanja zadužena je kompakt parna rerna, koja sa smanjenim dimenzijama i  visinom od 45,5 cm optimalno koristi prostor, ne štedeći pri tom na korisnoj zapremini rerne.

 

 

Rerna koja se sama čisti

 

Kada su u pitanju ugradne rerne, svi ljubitelji kuvanja se nakon pripreme obroka suočavaju sa napornim čišćenjem. Pored savršeno ispečenog kolača ili mesa, Gorenje ugradne rerne rešavaju i ovaj problem, zahvaljujući naprednoj funkciji pirolitičkog čišćenja. Visoka temperatura do 500˚C ostavlja rernu kao novom, potpuno čistom bez i jedne mrlje masnoće. Jednostavno, pritisnete dugme, zatvorite rernu, i sačekate da ona postane savršeno čista, i to bez upotrebe hemikalija i napornog ribanja!

 

Ugradi i sebe nagradi

 

Ukoliko još niste nabavili ugradnu tehniku za vašu kuhinju, prava prilika da to učinite je upravo sada. U okviru velike Gorenje akcije, kupovinom ugradne ploče i rerne dobijate na poklon Gorenje mali kućni aparat po vašem izboru.

 

Poklon akcija traje do 15.11. odnosno do isteka zaliha, a važi prilikom kupovine Gorenje ugradne ploče i rerne na istom računu.

 

Nagradite i sebe i drage ljude – učinite da kuhinja zamiriše.

 

 

Foto: Gorenje