PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

San svakog muškarca - prva mikro pivara za kuću

  • Objavljeno:
  • 8.12.2014

Prva mikro pivara za kuću pod nazivom “Brewie” konačno će moći da ispuni san miliona muškaraca širom sveta jer su mladi osnivači ovog sofisticiranog aparata za kuću osmislili pravu mini pivaru koja može da se nađe kao dodatni komad bele tehnike u svakoj kuhinji, a doneće neizmernu radost svima koji uživaju u najpopularnijem alkoholnom piću na svetu.

 

 

Sve što je potrebno da biste sami proizvodili pivo uz pomoć ovog aparata je da stavite neophodne sastojke u odgovarajuće odeljke, izaberete recept i pritisnete dugme za “start“, nakon čega će početi prva faza pripreme koja traje pet do šest sati. Nakon toga počinje druga i znatno duža faza koja traje pet do četrnaest dana, posle čega ćete dobiti pravo pivo spremno za konzumaciju, i to iz sopstvene pivare.

 

 

 

“Brewie” je namenjen i početnicima, ali i ekspertima, pa oni koji imaju napredna znanja o proizvodnji piva i tačno znaju kakvo pivo žele, mogu podešavati čak 23 sitna detalja, počevši od vrste i količine vode, pa sve do temperature vrenja i trenutka za dodavanje posebnih sastojaka kako bi stvorili svoje pivo iz snova.

 

 

Ova mikro pivara je pri tom konstantno povezana na internet preko WiFi veze, što znači da vam omogućava i daljinsku kontrolu preko računara, tablet ili telefona, kao i stalno praćenje statusa i sitna podešavanja procesa proizvodnje.

 

 

I to nije sve, jer se “Brewie” potpuno samostalno čisti nakon završetka proizvodnje, što znači da je na vama samo da se prepustite uživanju u omiljenom ukusu. A ako vam se sviđa ova ideja, možete poručiti svoju ličnu kućnu pivaru na stranici osnivača na sajtu indiegogo.com.

 

 

Foto: indiegogo.com