PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

REVOLUCIJA STIŽE: Grejanje za 1 EVRO dnevno

  • Objavljeno:
  • 4.10.2016

Prava revolucija na tržištu grejanja je na pomolu. Po prvi put na domaćem tržištu stručnjaci potpuno besplatno nude idealno rešenje za grejanje specijalno za vaš stan, poslovni prostor ili kuću.

 

Sve ovo je moguće zahvaljujući novoj platform Novogrejanje.com koja će vam omogućiti da za samo 24h od popunjavanja online upitnika o ključnim podacima o vašem domu na ovom sajtu od stručnjaka dobijete idealno rešenje za grejanje prilagođeno upravo vašim potrebama.

 

U pitanju je personalizovano rešenje koje dobijate potpuno besplatno, a obuhvata odabir najpovoljnijeg i najefikasnijeg sistema grejanja i energenta za vaš objekat, uzimajući u obzir sve njegove karakteristike koje unosite u online upitnik sa četiri jednostavna koraka:

 

Korak 1: Trenutni i željeni energent

 

Unosite vrstu energenta koju trenutno koristite i željeni tip energenta, kao što je prikazano na ilustraciji ispod.

 

      Korak 1 - klikom na fotografiju/ilustraciju iznad odlazite direktno na online upitnik

 

Korak 2: Stambeni objekat i stanari

 

Unosite podatke o svom stambenom objektu (porodična kuća ili stan sa sopstvenim grejanjem), potom dimanzije objekta (broj etaža i površina), a na kraju i broj stanara.

 

      Korak 2 - klikom na fotografiju/ilustraciju iznad odlazite direktno na online upitnik

 

Korak 3: Zidovi, krov i prozori

 

Da bi proračun bio što merodavniji, u trećem koraku se navodi tip zida (cigla, blok, termoblok, sendvič zid), debljina zida, debljina termoizolacije i krovne izolacije, kao i vrsta stakla na prozorima (jednostruka, dvostruka, trostruka).

 

      Korak 3 - klikom na fotografiju/ilustraciju iznad odlazite direktno na online upitnik

 

Korak 4:  Aktuelni sistem grejanja

 

Unos podataka o vašem domu završava se unošenjem informacija o sistemu grejanja koji trenutno koristite (radijatorsko, podno, radijatorsko i podno ili neki drugi sistem), kao i naznake o željenoj temperaturi u svojim prostorijama.

 

      Korak 4 - klikom na fotografiju/ilustraciju iznad odlazite direktno na online upitnik

 

Na osnovu svih tih podataka stručnjaci pripremaju specijalno rešenje za vaš objekat, tj. sistem grejanja koje najviše odgovara svim unetim karakteristikama, a potom vam predlog rešenja šalju u roku od jednog dana.

 

Kupovina grejanja online

 

Poručivanje predloženog rešenja je veoma jednostavno i vrši se online, a demontaža vašeg starog sistema i postavljanje novog grejanja vrši se za samo 48h. Sve detalje o proceduri možete saznati preko stranice: KUPITE GREJANJE ONLINE.

 

Nemački kvalitet i velike uštede

 

Visok kvalitet novog grejanja i vrhunsku tehnologiju garantuje činjenica da se u grejnim sistemima koje nudi novogrejanje.com koristi isključivo grejna tehnika jedne od najpoznatijih kompanija za grejanje na svetu, nemačke kompanije  "Viessmann".

 

Praksa pokazuje da uz maksimalnu optimizaciju cena grejanja može da se svede na samo jedan evro dnevno, što predstavlja izuzetnu uštedu za kućni budžet, a dokaz za to su i brojni primeri korisnika iz Srbije koji su do sada ugrađivali "Viessmann" grejne sisteme.

 

 

O tome kako funkcioniše nova platforma i ceo proces odabira i ugradnje najbolje svedoči video zapis koji sledi. 

 

 

Šta podrazumeva procena "grejanje za 1 evro dnevno"?

U obzir su uzeti troškovi grejanja jednog objekta približne površine 100m², dobre izolacije, sa podnim grejanjem. Za ovaj objekat važi da pomoću Viessmann toplotne pumpe korisnici uživaju u toplini doma za približno 1 evro na dan!     

 

Foto: Novogrejanje.com