PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Redefinisanje kućne zabave uz lifestyle televizore: odaberite Samsung televizor od 98” i ostvarite super pogodnosti!

  • Objavljeno:
  • 28.6.2023

Za one koji žele da prošire granice svojih filmskih večeri i gejming avantura, Samsung televizori iz Neo QLED i QLED serije uređaja predstavljaju ultimativno rešenje. Sa impresivnim karakteristikama, ovi televizori redefinišu kućnu zabavu na jedinstven i nesvakidašnji način. Uzmite daljinski, udobno se smestite i pripremite za doživljaj koji će vas ostaviti bez daha.

 

Uz najnovije Samsung televizore od 98 inča, otvarate vrata neverovatne zabave, slikovitih doživljaja i pametnog povezivanja, a zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu i tankom profilu uređaja, ovi televizori će se savršeno uklopiti u svaki tip enterijera.

 

Uživajte u neograničenom svetu zabave i vrhunskog kvaliteta. Ovi televizori pružaju ne samo impresivnu veličinu ekrana, već i niz naprednih funkcija koje će transformisati vaše iskustvo gledanja.

 

 

Uživajte u vrhunskom kvalitetu slike

 

Neo QLED televizori donose niz poboljšanja poput Neural Quantum Processor 4K, koji koristi naprednu veštačku inteligenciju kako bi poboljšao slike niskog kvaliteta i izvukao svaki detalj. Samsung televizori dolaze sa inteligentnim režimom EyeComfort koji prilagođava sliku tako da bude prijatna za oči. Na ovaj način smanjuje se napor prilikom gledanja i održava se visok nivo udobnosti. Možete uživati u satima gledanja bez umaranja očiju.

 

 

 

Quantum Dot tehnologija omogućava prikaz milijardu nijansi boja, što rezultira neverovatno živopisnim slikama. Bez obzira da li gledate omiljenu seriju, sportski događaj ili fotografije, boje će biti bogate, jasne i izuzetno realistične. Quantum Dot pretvara svetlost u zadivljujuće boje koje ostaju tačne u svim mogućim uslovima osvetljenja stvarajući trenutno najfiniju sliku. Ukupnom doživljaju gledanja omiljenog TV sadržaja doprinosi autentičan prikaz boja sa PANTONE potvrdom, koja pruža mogućnost da doživite svaku ovu nijansu boje baš onako kako je dizajnirana da izgleda.

 

 

Dinamičan zvuk

 

Uživajte u sledećem nivou Dolby Atmos doživljaja koji donose ovi televizori. Zvuk će vas okružiti sa trodimenzionalnom preciznošću, stvarajući dubinu i atmosferu koja vas potpuno uvlači u svet filma, muzike i igara. Virtuelni zvuk koji prati radnju uz OTS Lite tehnologiju će poboljšati vašu zabavu. Zvuk će biti sinhronizovan sa dešavanjima na ekranu, pružajući vam autentično i upečatljivo audio iskustvo. Svaki zvuk, od tihih dijaloga do eksplozivnih akcionih scena, biće jasan, detaljan i impresivan. Ovi televizori se savršeno mogu uskladiti sa soundbarom kako bi stvorili jedinstveni audio doživljaj. Q-simfonija funkcionalnost sinhronizuje zvuk između televizora i soundbara, pružajući vam neverovatno bogat zvuk koji je istovremeno precizan i uravnotežen.

 

 

 

Besprekorno gejming iskustvo

 

Tehnologija omogućava da svaki pokret bude prikazan sa izuzetnom fluidnošću, što vam omogućava da budete korak ispred u igri. Za ljubitelje HDR igara sa niskom stopom kašnjenja, bez seckanja i trzanja slike, ovi televizori su pravi izbor. Sa podrškom za FreeSync Premium Pro tehnologiju, možete uživati u besprekornom gejming iskustvu, sa živopisnim bojama i fluidnim prikazom.

 

 

SmartThings aplikacija za kontrolu pametnog doma

 

Uz SmartThings aplikaciju, vaš televizor postaje središte vašeg pametnog doma. Povežite i upravljajte svim svojim pametnim uređajima jednostavno i intuitivno. Ugrađeno čvorište će vam omogućiti da kontrolišete sve sa jednog mesta. Od osvetljenja i termostata do pametnih utičnica i sigurnosnih kamera, sve može biti lako kontrolisano putem vašeg Samsung televizora.

 

 

Ne propustite posebne pogodnosti!

 

Iskoristite jedinstvenu priliku i odaberite vrhunske televizore od 98” iz Neo QLED i QLED serije jer poručivanjem ovih uređaja ostvarujete popust do 500 EUR, ali i pravo na fenomenalan poklon. Stoga ako se prijavite za bilo koji model Samsung Neo QLED ili QLED televizora od 98”, dobijate sledeće poklone:

·       Q80C serija + + 49" DQHD Odyssey G95T na poklon

·       QN90A serija + + 49" DQHD Odyssey G95A monitor na poklon

·       QN100B serija + 49" DQHD Odyssey G95A monitor i Galaxy S22 pametni telefon na poklon

Promocija važi od 22.6. do 16.7.2023. ili do isteka zaliha, a sve ostale informacije možete pronaći na linku.