PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Prvi pametni kofer na svetu

  • Objavljeno:
  • 24.11.2014

“Bluesmart” je visokokvalitetni ručni kofer koji možete kontrolisati preko telefona uz pomoć instalirane aplikacije koja vam omogućava da ga otključate ili zaključate, izmerite njegovu težinu, obaveštava vas ako ga negde zaboravite, čak omogućava i da otkrijete njegovu lokaciju u slučaju da ga izgubite. Kofer možete podesiti i na automatski način zaključavanja kada se odvoji od vas, a bićete obavešteni i svaki put kada neko pokuša da ga otvori.

 

Bluetooth konekcija omogućava praćenje do 60 metara u uobičajenim okolnostima, odnosno do 30 metara ako se nalazite na prometnim mestima na kojima je velika gužva, kao što je slučaj sa aerodromima. Uz sve to, aplikacija prikuplja i podatke o vašem putovanju, kao što su daljina koju ste prešli u toku puta, aerodrome koje ste posetili i mnoge druge podatke koji vam nekada mogu zatrebati.

 

 

I to nije sve. Od sada uz ovaj kofer ne morate da brinete ni o bateriji svog telefona jer vam “Bluesmart” zahvaljujući ugrađenoj bateriji omogućava da napunite bateriju telefon minimum šest puta tokom jednog putovanja, a ima i mogućnost punjenja dva uređaja u isto vreme.

 

 

Prilikom dizajniranja kofera posebna pažnja je posvećena upravo raznim gadžetima koje nosimo sa sobom, pa od sada telefoni, tableti i laptopovi imaju specijalna i veoma pristupačna mesta u ovom koferu.

 

 

“Bluesmart” se može poručiti preko Indiegogo platforme, trenutna cena iznosi oko 210 evra, ali će isporuka početi tek tokom avgusta 2015. godine.

 

Pogledajte simpatičan video koji ilustruje sve smart funkcije prvog pametnog kofera na svetu.