PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Prvi JKA sertifikat za svež vazduh dodeljen Hisense klima uređajima

  • Objavljeno:
  • 31.8.2020

Japanska organizacija za osiguranje kvaliteta, neprofitna organizacija japanske vlade, dodelila je Hisense Fresh Master klima uređajima prestižni JKA sertifikat za svež vazduh, čime je Hisense postao prvi brend klima uređaja na svetu koji je dokazao tehničku superiornost performansi "ventilacije" i "oksigenizacije" prostora.

 

Rezultati ispitivanja koje je sprovela JKA pokazala su da Hisense Fresh Master klima uređaji, zahvaljujući indikatorima zapremine vazduha i stope smanjenja CO2, efikasno održavaju svež vazduh i pročišćavaju prostoriju, smanjujući nivo ugljen-dioskida i istovremeno uvećavajući nivo kiseonika, dok zapreminu svežeg vazduha u prostoriji podižu i do 150 m3/h. Hisense Fresh Master klima uređaji takođe imaju mogućnost zadržavanja cirkulacije vazduha u zatvorenom prostoru bez otvaranja prozora, stvarajući time zdravije i ugodnije životno okruženje, što je posebno značajno u zimskim mesecima, kada je nivo zagađenosti vazduha znatno povišen.

 

                 

 

Svež vazduh, naročito u zatvorenim prostorima, postao je jedan od prioriteta za očuvanje zdravlja i pojavom epidemije novog korona virusa. S obzirom da svojim funkcijama efikasno uklanja mnoge virusa iz prostorije, poput H1N1, HFMD i EV71, ne čudi što su ove godine Hisense Fresh Master klima uređaji postali izbor broj jedan za korisnike širom sveta, a potrošači na ovim prostorima moći će da se uvere u prednosti njihovih inovativnih funkcija već početkom sledeće godine.

 

 

JKA sertifikat za svež vazduh takođe podrazumeva da Hisense Fresh Master klima uređaji zadovoljavaju visoke industrijske standarde japanskog tržišta, ali i ispunjavaju sve norme koje pripisuju strogi japanski zakoni o sistemima za osvežavanje vazduha. Japanska organizacija za osiguranje kvaliteta jedna je od samo dve institucije u Japanu koje mogu da potvrde S-marku, odnosno oznaku za usaglašenost sa bezbednosnim standardima svih klima uređaja na tržištu.

 

 

Kompanija Hisense je odliku inovatora u svojoj industriji prvi put ponela pre nešto više od 20 godina, kada je prva na svetsko tržište lansirala inverterske klima uređaje. O snazi ovog kineskog brenda govori i prošlogodišnje istraživanje BrandZ, koje ga proglasilo vodećim proizvođačem kućnih aparata u Kini. Kompanija Hisense postala je poznata sprskom tržištu sredinom 2018. godine, od kada je većinski vlasnik Gorenje grupe.

 

Izvor: Promo

Foto: Gorenje