PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Pravi za tebe – Gorenje GardenFresh frižideri

  • Objavljeno:
  • 26.6.2020

Nakon dogovaranja sa arhitektom i majstorima, dugotrajnog procesa odabira stila, materijala, dezena – konačno ste naručili svoju kuhinju iz snova. Dok čekate na izradu, trenutak je za kupovinu kuhinjskih aparata. Kako biste se osigurali da ste napravili dobar izbor, a da je kuhinjski uređaj odneo titulu "Pravi za tebe", morate biti sigurni da je ispunio nekoliko uslova – da se prvenstveno uklapa u stil vaše kuhinje, ali i vaš životni stil, i da svojim praktičnim opcijama može da se prilagodi vašim svakodnevnim navikama i različitim potrebama.

 

Gorenje je i ovoga puta na prvo mesto stavilo potrebe svojih korisnika i predstavilo pravog saveznika za kulinarski život – GardenFresh kombinovani frižider, savršenog dizajna, inovativne tehnologije i naprednih korisničkih rešenja, koji se osim privlačnog spoljašnjeg dizajna odlikuje i savršenom unutrašnjom organizacijom.

 

Elegantnoj spoljašnjosti GardenFresh frižidera Gorenje je poklonilo posebnu pažnju. Izrađen u više boja i nijansi, ispratiće u potpunosti stil vaše kuhinje, bilo da je moderan, klasičan ili eklektičan. Spoljašnji dizajn GardenFresh frižidera u potpunosti odgovara funkcionalnosti njegove unutrašnjosti – brojne napredne opcije će vam pomoći u organizaciji i pravilnom skladištenju namirnica i čuvanju njhovih hranljivih sastojaka.

 

Bilo da jednom nedeljno idete u veliku nabavku ili da svakodnevno organizujete frižider – vaš saveznik je tu da u potpunosti isprati tempo vašeg života. Ukoliko imate običaj da često otvarate vrata frižidera u potrazi za hranom, pametni sistem AdaptTech će nadgledati način na koji koristite vaš frižider i održavanjem optimalne temperature čuvati svežinu vaših namirnica. Za sve one koji na kupovinu troše tačno onoliko vremena koliko moraju – idući u nabavku jednom nedeljno, GardenFresh frižideri će svojim besprekornim rasporedom obezbediti laku organizaciju namirnica. U Convert FreshZone fioku možete jednostavno smestiti sve sveže proizvode, dok će vam FastFreze funkcija obezbediti pravilno zaleđivanje namirnica, bez gubljenja hranljivih sastojaka.

 

 

Upravo zahvaljujući svojim mnogobrojnim funkcijama koje čuvaju hranljive sastojke i minerale, namirnice su ukusne i sveže baš kao da ste ih upravo doneli iz bašte, zbog čega ova linija frižidera i nosi ime GardenFresh. U tome pomaže savremena IonAir tehnologija, koja imitira prirodan proces jonizacije, eliminiše vlagu i sprečava isušivanje hrane, dok će uz NoFrost tehnologiju, namirnice ostati pune hranljivih sastojaka u periodu od čak nekoliko nedelja, bez bojazni da će izgubiti ukus ili poprimiti jake mirise drugih sastojaka.

 

Energetskoj efikasnosti, kao jednom od najvažnijih faktora prilikom kupovine bilo kog kućnog aparata, kompanija Gorenje posvetila je dodatnu pažnju. NoFrost sistem takođe doprinosi i uštedi električne energije zdravijim i ekonomičnijim zamrzavanjem hrane, a LED rasveta štedi i do 10 puta više električne energije u odnosu na klasično osvetljenje. U smeru dodatne uštede električne energije ide i glavna odlika prilagođavanja vašim navikama – u slučaju dužeg odsustva, GardenFresh frižider se može podesiti na EcoMode režim rada.

 

 

Brojne korisne funkcije Gorenje u valjevskoj fabrici sa velikom pažnjom sklapaju u GardenFresh kombinovane frižidere, koji po prvi put nose još jednu važnu karakteristiku – u potpunosti domaćeg proizvoda. Zbog toga, pored akcijske ponude ovih frižidera koja će trajati do polovine jula (ili do isteka zaliha), Gorenje je spremilo i specijalnu nagradnu igru pod nazivom Ponosni na domaće.

 

U skladu sa svojom krilaticom, Gorenje je odlučilo da vam pojednostavi život i u velikom stilu dugogodišnjeg saveznika pruži mogućnost da kupovinom GardenFresh frižidera osvojite vredne nagrade – vaučere za letnje putovanje u Srbiji! Nagradna igra počinje 29. juna i traje do 12. avgusta, a najsrećniji će imati priliku da odmore na Zlatiboru, Staroj planini ili u Vrnjačkoj banji.

 

Akcijska ponuda i nagradna igra će izbor idealnog saveznika u kuhinji pojednostaviti, ali će i pored savršene cene i inovativnog dizajna spoljašnjosti, prevagu kao i uvek odneti brojne korisne i praktične opcije. Na vama je samo da posetite vašeg prodavca bele tehnike i uverite se zašto je izbor Gorenje GardenFresh frižidera – pravi za tebe.

 

Izvor: Promo

Foto: Gorenje