PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Parkirajte nezaboravnu retro legendu u svojoj kuhinji

  • Objavljeno:
  • 6.9.2016

Sjajna vest stiže sa sajma potrošačke tehnike IFA 2016 u Berlinu. Kompanija Gorenje predstavila je specijalnu liniju frižidera koja će oduševiti sve ljubitelje retro dizajna i Volkswagen-ovog legendarnog klasika – "Buli" minibusa. 

 

U saradnji sa nemačkim proizvođačem automobila Volkswagen-om, kompanija Gorenje je upotrebila dizajn Volkswagen minibusa kao osnovu za razvijanje specijalne linije svojih popularnih Retro frižidera koji će sigurno izazvati divljenje i nostalgiju, a istovremeno očuvati svežinu vaše hrane duže vreme, zahvaljujući najnaprednijoj Ion Generation tehnologiji. Sveže i vanvremenski iznutra i vani. Sada možete da parkirate nezaboravnu vintidž legendu u sred vaše kuhinje.

 

Volkswagen "Buli" je poznat širom sveta kao ikona kulture 60-ih, a danas je visokocenjeni kolekcionarski primerak koji simbolizuje spontanost, slobodan duh i osećaj slobode koji je toliko tipičan za 50-te i 60-te, kada je Volkswagen minibus rođen.

 

 

To ga čini savršenim spojem za Gorenje Retro liniju, čiji dizajn inspirisan 50-im godinama uključuje zaobljene ivice, robusne ručke i veliki logo. Poput vintidž Volkswagen minibuseva koji se danas mogu videti, a čiji vlasnici sa ponosom restauriraju i obnavljaju njihove enterijere i pretvarajuih u luksuzna vozila, specijalna edicija Gorenje Retro frižidera je vintidž primerak samo spolja.

 

 

Unutrašnje karakteristike frižidera su najnovija tehnologija sa naprednim funkcijama koje omogućavaju ovom jedinstvenom frižideru da se prilagodi načinu života svojih korisnika.

 

Gorenje Retro frižider sa Volkswagen licencom ima prepoznatljivu dvobojnu prednju stranu, veliki VW logo i zaista izgleda skoro potpuno isto kao i poznati četvorotočkaš. Dostupan u vintidž nežno plavoj ili bordo-crvenoj boji u kombinaciji sa bojom šampanjca, sa svojim VW logom i dekorativnim elementima u boji hroma, ovo specijalno izdanje Gorenje Retro frižidera će biti moderan dodatak bilo kom domu, bez obzira na to gde je parkiran.

 

 

Sigurno nećete morati da ga ostavite u garaži. Zapravo, moći ćete da mu se divite sve vreme jer će on biti vaš odani pomagač i pratilac na vašim kulinarskim putovanjima, bilo da vas ona odvedu do Mediterana, Azije ili bilo gde na svetu.

 

Planirano je da prodaja u Srbiji počne najkasnije od aprila 2017. godine, ali zbog velikog interesovanja prodaja na domaćem tržištu možda počne i ranije, najavili su za naš časopis iz kompanije Gorenje. 

 

Sve nove kolekcije kućnih aparata i bele tehnike možete pratiti na sajtu Gorenje Srbija.   

 

 

Foto: Gorenje