PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Pametni stočić koji pušta muziku i puni vaš telefon

  • Objavljeno:
  • 9.7.2019

Kada je reč o opremanju malih enterijera, što više funkcija jedan komad nameštaja ima – to bolje! Predstavljamo vam šarmantni stočić Victrola koji unosi inovativnu tehnologiju u vašu dnevnu ili spavaću sobu, i istovremeno ulepšava prostor neobičnim dizajnom.

 

Ovaj stočić zaslužuje svoje mesto u svakom modernom malom enterijeru (ili eksterijeru) jer pored osnovne funkcije, služi i kao bluetooth zvučnik i punjač za telefon. Zahvaljujući snažnom zvučniku koji je integrisan u stočić, možete još više uživati u omiljenoj muzici iz telefona.

 

 

Ispod drvene ploče stola nalazi se panel sa dva USB ulaza tako da je omogućeno punjenje dva smartfona, tableta ili druga uređaja dok su odloženi na stolu. A ukoliko želite da izbegnete uparivanje uređaja i strimovanje putem bluetooth-a, stočić poseduje i aux ulaz preko kojeg se može povezati sa bilo kojim audio uređajem.

 

       

 

Osim što možete da slušate omiljene pesme putem bluetooth zvučnika, ovaj pametni stočić ima ugrađen mikrofon koji omogućava da obavljate telefonske pozive preko njega.

 

       

 

Dugmad na suprotnoj strani od USB ulaza omogućavaju da uključite ili isključite pametni stočić, da pustite ili pauzirate muziku i podesite jačinu zvuka.

 

Naročito je praktično to što stočić Victrola ne mora da bude konstantno uključen na struju. Unutrašnja baterija koja ga napaja ima kapacitet od 2200 mAh i osigurava osam do deset sati slušanja muzike bilo gde u domu ili van njega.

 

Foto: Victrola