PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novi Samsung Motion Sync usisivači

  • Objavljeno:
  • 5.12.2013

 Kompanija "Samsung" predstavila je nove Motion Sync usisivače - modele F500, F600 i F700, koji su dostupni i na našem tržištu.

 

Sva tri modela odlikuju se naprednom tehnologijom i dizajnom, a kreirani su tako da korisnicima omoguće jednostavnu upotrebu, lako upravljanje i vrhunsko čišćenje. Revolucionarna Motion Sync Design tehnologija čini ih najstabilnijim usisivačima na tržištu, dok inovativna CycloneForce Multi tehnologija donosi maksimalan učinak.

 

"Samsung se uvek trudi da svoje nove proizvode prilagođava i unapređuje na osnovu zahteva potrošača, a u skladu sa njihovim specifičnim potrebama. Prateći trendove i promene u savremenom životu ponosni smo što možemo reći kako smo upravo to postigli sa Motion Sync usisivačima koji su kreirani pre svega da jednostavno i bez napora mogu pratiti potrebe i najužurbanijih porodica", rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji "Samsung Electronics".

 

Mnoge domaćice reći će da im je prilikom čišćenja doma važno da što bolje usisaju prašinu, kao i da ih usisivač nesmetano prati, bez prevrtanja. Dizajniran da prati svaki korisnikov korak, model F700 može zadovoljiti sve potrebe, kad je reč o usisavanju. Ovaj model poseduje revolucionarni Motion Sync dizajn sa obrtnim telom odvojenim od točkova što omogućava lako kretanje, brze pokrete i naglo skretanje bez opasnosti od prevrtanja. 

 

Takođe, F700 karakteriše i CycloneForce Multi tehnologija koja stvara multi ciklonski sistem protoka vazduha i omogućava održavanje visoke usisne moći koja olakšava naporne kućne poslove.

 

 

Snažna centrifugalna sila ovog usisivača savršeno razdvaja prašinu i nečistoće iz vazduha i sprečava ih da napuste komoru. Na taj način sprečava se zapušenje filtera i dugo održava velika usisna moć. Ono što je posebno zanimljivo kod ovog usisivača je senzor za prašinu koji svetli crveno kada otkrije prašnjavo mesto. Kada je područje potpuno očišćeno svetlo se promeni u zeleno pa korisnici mogu brzo preći na čišćenje sledećeg mesta. Ovaj model nudi veliki izbor dodatne opreme za čišćenje uglova, nameštaja i udubljenja ugrađene u samu dršku, koji se mogu odmah aktivirati. Garancija na ovaj uređaj je pet godina.

 

Model F600 osmišljen je tako da brine o sigurnosti doma i higijeni. Odlikuje ga ekstremno jaka usisna snaga motora (530W). Ono što je karakteristično za njega je mekani i zaobljeni branik, odnosno zaštitni vazdušni jastuk koji štiti nameštaj od ogrebotina. Kako bi ukućani bili zaštićeni od različitih bakterija i alergena, ovaj uređaj sadrži u sebi higijensku mirko vreću za prašinu koja je anti - alergijska i uklanja sve prljavštine uz higijensku filtraciju.

 

Zdravlje korisnika modela F500 biće prilikom usisavanja brižljivo čuvano jer ovaj model koristi i specijalnu UV četku za sterilizaciju koja skuplja alergene i bakterije i steriliše ih snažnom ultraljubičastom lampom. Upotreba ove četke idealna je za podloge za spavanje, kao što su dušek ili specijalni sunđeri jer ih može besprekorno očistiti. Sa moćnim F500 usisivačem, domaćice neće imati problema da pokupe prljavštinu i prašinu, jer ga odlikuje jaka usisna snaga motora, kao i pick-up četka koja prijanja uz pod i pritom omogućava savršeno usisavanje. Takođe, ovaj model nudi široki izbor dodatne opreme za različite potrebe čišćenja, poput četke za parkete, četke za tvrde podove, snažne četke za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca i tri-u-jedan dodatni paket za uska područja, brisanje prašine i presvlaka.

 

"Samsungovi" Motion Sync usisivači su vrlo praktični za sve korisnike jer su sve kontrolne komande i dodaci na dohvat ruke. Posebni alati za čišćenje ugrađeni su direktno u dršku uređaja i omogućavaju korisniku da jednostavno menja način rada između usisavanja, brisanja podova ili odabira dodatnih alata bez potrebe za odlaganjem drške ili odvajanjem delova usisivača, što ga čini odličnim za čišćenje čak i teško dostupnih površina.