PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novi Samsung BluRay kućni bioskop

  • Objavljeno:
  • 27.8.2014

Novi BluRay kućni bioskop HT-H7750 ima snagu od 1.330 vati i bogati 7.1 kanalni zvuk. Prozirni zvučnici koji se odlikuju elegantnim dizajnom izrađeni su od mešavine pulpe i materijala ugljenične nanocevi (CNT), i pružaju veću čvrstinu i manje su težine, što omogućava veću jasnoću zvuka, dok je distorzija svedena na minimum. 

Kod ovog kućnog bioskopa moguće je personalizovanje zvuka prema potrebama korisnika zahvaljujući funkciji za prilagođavanje zvuka. Funkcija meri čujnu frekvenciju zvuka svakog korisnika širom šest frekventnih opsega i pronalazi savršena podešavanja zvuka koja odgovaraju sluhu.

Korisnici mogu da kreiraju i sopstvene profile i da se brzo i lako prebacuju između njih u okviru posebno prilagođenog korisničkog interfejsa. 

Zahvaljujući partnerstvu sa vodećom kompanijom koja se bavi razvojem digitalnih audio tehnologija, DTS, Samsung je jedini brend elektronskih uređaja koji nudi novi DTS Neo: Fusion II kodek za 2014. Ova vrhunska tehnologija pretvara izvorni audio u virtuelni 9.1-kanalni zvuk. Poseban doživljaj zabavnog sadržaja moguć je i uz izuzetno realistični HD audio koji je 96 kHz / 24-bitni. On mnogo preciznije i živopisnije reprodukuje kvalitet i punoću originalnog zvuka, bolje dočaravajući zvuk audio sadržaja uživo uz više digitalnih detalja.

 

Pojačalo sa vakuumskom cevi kod ovog kućnog bioskopa omogućava korisnicima uživanje u unapređenom audio doživljaju. Ono pruža topao, bogat i realističan zvuk koji deluje mnogo prirodnije. Ugrađeno pojačalo sa vakuumskom cevi u kombinaciji sa tehnologijom digitalnih pojačala proizvodi čistiji i moćniji zvuk, pri čemu smanjuje okolnu buku i distorziju. 

Napredna tehnologija omogućava konvergenciju sa ostalim pametnim uređajima, preko bluetooth konekcije, NFC i Wi Fi. Uređaj takođe ima i jako zanimljivu funkciju preslikavanja ekrana (screen mirroring) koja omogućava prikaz ekrana pametnog uređaja na TV ekranu.