PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novi Gorenje HomeMade šporeti – prednosti tradicionalnih peći na drva upakovane u savremeno ruho

  • Objavljeno:
  • 2.10.2020

Bez razmišljanja, ova godina je uspela da nam ostane kao jedna od onih koje ćemo zasigurno pamtiti iz nebrojeno mnogo razloga, a zbog koje smo i naučili da se brže adaptiramo na neočekivane događaje. Ipak, tokom ove godine jedno je sigurno – svi su u kuhinji proveli više vremena nego ikad, a mnogi su se i podsetili ili naučili spremanju tradicionalnih jela.

 

Imajući ovo na umu, kompanija Gorenje će uz HomeMade šporet vašoj kuhinji dati novi osvežen izgled, a uz koji ćete na jednostavan način pripremiti veliki broj jela – toliko ukusnih, kao da su pravljena u tradicionalnoj peći na drva. Dosledno sloganu Life Simplified, Gorenje još jednom potvrđuje da je lider inovacija u kućnim tehnologijama koje u potpunosti olakšavaju svakodnevne kućne obaveze.

 

Jednostavna upotreba i savremene funkcije kućnih aparata sastavni su deo i Gorenje HomeMade šporeta, koji će zbog svoje pouzdanosti postati vaš glavni pomagač u kuhinji. Tradicionalni i zaobljeni HomeMade oblik rerni jedna je od najvažnijih komponenti Gorenje šporeta. Inspirisan tradicionalnim pećima na drva, ovaj koncept rerne obezbediće slobodan protok toplog vazduha. Zahvaljujući pametno postavljenim otvorima za ventilaciju na zadnjem zidu, vazduh u rerni se ravnomerno raspoređuje, te će uz pomoć MultiAir tehnologije ovaj šporet osigurati optimalnu cirkulaciju toplote unutar rerne. S obzirom da će se na taj način hrana zagrevati ravnomerno sa svih strana, ona će uvek biti savršeno pečena, hrskava spolja i sočna iznutra.

 

 

Tako idealno spremljena hrana predstavlja savršen zamajac za jesenji period, a koji karakteriše pripremanje najomiljenijih soseva, džemova i zimnice. Zahvaljujući BIGSpace veličini rerne, povećan je i njen kapacitet što označava istovremeno pripremanje većih količina hrane. HomeMade šporet će uz napredne komponente dodatno olakšati pravljenje ovakvih poslastica omogućavajući pečenje na 4 nivoa istovremeno. Izvrsno je što se ukusi i mirisi neće mešati, a pametno raspoređivanje toplog vazduha obezbediće da hrana bude ujednačeno ispečena na svakom nivou.

 

Uz OpenView znaćete tačno i kada je spremanje hrane završeno, jer vam ova karakteristika pruža kompletan pregled procesa pečenja. Napredno, čak i dvostruko osvetljenje omogućava jasan pogled na celokupan prostor rerne, a u kombinaciji sa specijalno dizajniranim staklenim vratima, donosi odličan prikaz procesa pečenja.

 

 

Sve navedeno još jedna je potvrda da razvoj tehnologije uvek ide u korak sa potrebama korisnika i trendovima, a vi očito lako možete uhvatiti korak sa jednim koji se posebno izdvojio ove godine – trend povratka domaćim i tradicionalnim jelima. Za dodatno jesenje razigravanje u kuhinji, kompanija Gorenje spremila je i poklone uz kupovinu HomeMade šporeta - tekstilni kuhinjski set ili toster. Poklon akcija traje do 21.10.2020, a vama preostaje da posetite najbližeg prodavca bele tehnike ili gorenje.rs. Opremite vaš dom saveznikom za jesenje kulinarske specijalitete.